Taking too long? Close loading screen.

VSR Seat Leon Eurocup!

unnamed (1)A 2014-es évben ismét egy INGYENES márkakupára kerül sor a Virtual SimRacingnél. Ezúttal a Seat Leon kerül előtérbe és egy 10 fordulós Eurocup sorozatban tudnak egymásnak feszülni a pilóták. A pályák nemzeti csoportokra vannak bontva. Van spanyol, olasz, benelux kör ahol 3-3-3 forduló alkalmával találkoznak a versenyzők.
Ellátogatunk az idén WTCC-be visszatérő Spa-i pályára, de megtalálható a Moto GP-ből ismert Assen és Mugello is többek között.

A záró forduló pedig majd a Hungaroringen kerül megrendezésre.
A mini bajnokságok keretében meg lehet nyerni a Spanyol , Olasz és Benelux bajnoki címet, ami értékes bajnoki pontokra váltható. Ezáltal 3 alkalommal is lehet szerezni bónusz pontokat, ami az év végén jól fog jönni mindenkinek.

Összesen egy játékkal kell rendelkezned, az pedig a RACE 07. Ez jelenleg egy kiló kenyér árával vetekszik. Ha ez megvan, nincs más dolgod, mint nevezni és felvenni a harcot a többiek ellen!

Új partnerünk a FORMULA.HU jóvoltából a dobogósok formula.hu ajándékcsomagokban részesülnek. Ezek tartalma könyv, újság előfizetés és egyéb felajánlások. Ezekről bővebb információkat a jövő héten olvashattok honlapunkon, amikor bemutatjuk a Seat mellett párhuzamosan futó bajnokságunkat.

Bajnokságra jelentkezni itt lehet!

A közvetítést az AAR TV biztosítja, ezáltal bárki megnézheti élőben a küzdelmedet és végig szurkolhatja az egész évet!
December 20.-án láthatjátok a következő bajnokságunkat is, ami a Seattal párhuzamosan fog futni. Erről annyit kell tudni előjáróban, hogy lesz összevont pontozás és bajnokavatás is!

Bővebb információk később!

Várunk téged is nagy szeretettel!

Weboldal: www.vsr.hu
Facebook: https://www.facebook.com/VirtualSimRacing