Taking too long? Close loading screen.

unnamed (2)A 2014-es évnek a virtuális szimulátor világ ismert és neves csapata két új bajnoksággal vág neki. A sikeres projekt bemutatása, majd a közös együttműködés megkötése után, hogy a Formula magazin támogatását élvezzük, igazán bizakodóak lehetünk, ami egyben a virtuális versenyzőknek is igen csak nagy előrelépést jelenthet. A 2005 óta működő közösségünk immáron 10. szezonját kezdi, amely jelenleg a Race 07 programmal zajlik, amit például a mai napig is használ Michelisz Norbert és Wéber Gábor. Történetünket a magazin oldalán elolvashatjátok illetve további érdekes cikkeinkre is akadhattok. A szoros és izgalmas bajnokságaink megszervezése mellett célunk az, hogy megtaláljuk következő nagy autóversenyző tehetségünket. Ebben a Formula magazin is segítségünkre van, hiszen bajnokságink győztesei tesztvezetésen vehetnek részt, mely figyelemfelhívás céljából a szponzorok és csapatok felé elengedhetetlen.

Az AAR online szimulátor TV jóvoltából barátaid végig szurkolhatják a szezonodat élőben, s utólag te is visszanézheted teljesítményed.

A VSR tehát nagy szeretettel várja azokat, akik hisznek magukban, s kellően bátrak ahhoz, hogy megmutassák, mire képesek a szimulátor után egy valós versenyautó volánja mögött.

Amennyiben részese szeretnél lenni ezen izgalmaknak, látogasd meg a weboldalunkat, a www.vsr.hu-t!

Ha a nevezés mellett döntesz, akkor két ingyenes bajnokságban is kipróbálhatod majd magad. Ha a zártkasztnis autókat kedveled, erre a Seat Leon Eurocup tökéletes lehetőséget biztosít. Michelisz Norbert és Wéber Gábor is ezen autókkal lett az európai bajnokság győztese. Ha viszont, inkább a nyitott kasztnis szériákat preferálod, akkor a te helyed a Formula Masters  bajnokságunkban van .

Az se kizárt, hogy mindkettőben szerencsét próbálsz, nem tiltja semmi, hisz a lehetőség adott, így akár mindkét kategóriában ünnepelheted a bajnoki címet. Természetesen mindkét bajnokság küzdelmei, ugyan azon az aszfaltcsíkokon kerülnek megrendezésre, annyiban eltérve, hogy hetente váltják egymást a sorozatok. A pályák között olyan nevek is szerepelnek majd, mint a Barcelona, Monza, SPA és Hungaroring. A jelentkezés első heteiben több mint száz ember érdeklődését keltettük fel, s számuk egyre csak nő. Nincs más dolgod mint csatlakozni a VSR csapatához és elvinni a bajnoki díjakat!

 unnamed (3)unnamed (4)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük