Taking too long? Close loading screen.

AMTS 2014 – Fantasztikus hétvége a Tuning Show-n

0

unnamed (13)Az Apex Racing Team készül második idényére, ám nemcsak a versenypályákon szorgoskodnak, ezúttal a nézők közelebbről is megtekinthették a csapatot. Az Autó, Motor és Tuning Show 2014 kiállításon két helyen is érdekelt volt a csapat. Az Apex Racing Team saját standjánál a Suzuki Ignis S1600 és a Suzuki Swift S1600 autók voltak kiállítva, míg az RCM Cup standon két pilótájuk autója, Tim Gábor és Forrai Gábor Swift Racer-e volt megtekinthető, már az idei design-al felvértezve!

A kiállításon volt látható Lévai Zoltán autója is először új arculattal, mely szintén megkapta az Apex Racing Team új design-ját. A Suzuki Ignis S1600 egyértelmű esélyese az idei bajnokság F-1600 kategóriájának, 2013-ban már több győzelmet szerzett, idén a cél a bajnoki cím.

A három nap alatt elképesztő tömeg volt jellemző a kiállításra, hét pavilonban több száz kiállítót, kültéri rendezvényeket és versenyeket láthatott a nagyérdemű. Az Apex standjánál is nagy volt a nyüzsgés, sokan jöttek, beültek az autókba, hogy lássák, milyen az érzés, milyen a látvány egy versenyautóban. Persze az igazi, ezeket a masinákat mozgás közben látni, és erre már nem is kell sokat várni! Április 25-27.-e között megkezdődik a Magyar Gyorsasági Országos Bajnokság és az RCM Cup, melyre szokásokhoz híven ingyenes a belépés.

A verseny után egy héttel az RCM Cup pilótái újra összecsapnak, hisz a sorozat a WTCC betétprogramja lesz! Azonban továbbra sem lesz leállás, újabb egy hét, és már a Slovakiaringen szerepel a mezőny, újra az WTCC vendégeként! Izgalmas idény közeledik!

Az RCM Cup versenynaptára:
Április 25-27. Hungaroring
Május 2-4. Hungaroring – FIA WTCC
Május 9-11. Slovakiaring – FIA WTCC
Június 20-22. Pannoniaring
Augusztus 21-23. Slovakiaring – FIA GT
Október 10-12. Hungaroring

A Magyar Gyorsasági Országos bajnokság versenynaptára:
Április 25-27. Hungaroring
Május 9-11. Slovakiaring – FIA WTCC
Június 20-22. Pannoniaring
Augusztus 21-23. Slovakiaring – FIA GT
Október 10-12. Hungaroring

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük