Taking too long? Close loading screen.

A harmadik helyről rajtol a második futamon Michelisz!

0

michelisz_36_01A gyári csapat két Hondája bejutott a Q3-ba. Sőt, második és harmadik lett, erőből! Több, mint biztató, csak motiválja-e ez a tény a mi autónkat a versenyeken? A kvalifikáció első harmadában, esküszöm, pillanatokra voltak kételyeim, vajon sikerül-e a tizenkettőben végeznünk a gyengélkedő szabadedzések árnyékában.

Az első idő 1.8-ra volt Tarquinitől, nem létezik, hogy ez a teteje. Nem is volt az! Michelisz röviddel ezután első időt ment, ami azért, úgy jól esett mindenkinek. Egy száradó pályán azonban soha nem vagy biztonságban az időddel, mert szinte percről percre gyorsul, szárad az ív. Márpedig ez száradt. Végül az ötödik idővel fordult, négyen „száradtak” elé.

Ebből egyébként az is kiolvasható volt, hogy erre lehetünk képesek maximum. Rendkívül szoros volt végre a mezőny, századok, ezredek voltak csak a differenciák. Most jön a döntésed: vagy beleszürkülsz az 5-6. rajtpozícióba, vagy kockáztatsz és a tizedikre hajtasz, mivel a rajtrács fordulásánál már a pole-ban is vagy. Hogy lehet több pontot menteni?

Az egy dolog, hogy egyszerű leírni, de ezt megcsinálni százados különbségek között, hát… Mondjuk úgy, burkolt szerencsejáték profiknak. Norbi egy ötödik idővel tette fel magát a térképre, és hárman csúsztak be elé. Nem számolt rosszul, ez a második sort éri holnap, jó esély a dobogóra.

Forrás: Zengő Motorsport

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük