Taking too long? Close loading screen.

Assetto Corsa modok SandroX-tól

2

acs_2014_06_12_21_12_27_48_800SandroX neve egészen biztosan sokatoknak ismerősen cseng. A kiváló orosz moddernek számtalan nagyszerű rFactoros kiegészítést köszönhettünk az elmúlt években. SandroX bár tett egy próbát az rFactor2-vel, de hatalmas csalódást okozott neki a játék, így arra az elhatározásra jutott, hogy az Assetto Corsához készíti majd el kiegészítéseit.
Ebből az elmúlt hetekben kaphattatok már ízelítőt, de természetesen a pályákon kívül autók is készülnek szerencsére az orosz moddernél. Ezekből még csak előzetes videókat tudok mutatni nektek, de azért érdemes megnéznetek mire is számíthatunk majd hamarosan.

A tervek között szerepel néhány 2014-es LMP1-es autó, WRC gép és az igen érdekes FX i1-es is.

2 thoughts on “Assetto Corsa modok SandroX-tól

  1. Nekem ne mondja Sandrox, hogy nem jó az rF2-re csinálni modot. Szerintem inkább itt más van a háttérben. Biztos túl nehéz neki és azért nem csinál rá. Most az AC-ra minek csinál modot? Az egy árkád játék gyerekeknek.

  2. Az lehet a háttérben, hogy ugyan modder-barátnak hirdetik magukat, közben pedig kifejezetten nehézkes, logikátlanul túlbonyolított, kimondatlanul és tagadva éppenhogy modder-ellenséges cucc az rF2… a cél az lehet, hogy a közösség fizessen és használja csak az eredeti tartalmakat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük