Taking too long? Close loading screen.

Elindult a HTCC Extreme szezon!

0

unnamed (28)A HTCC után a HTCC Extreme is megkezdte a szezont, Portugália, Portimao volt a helyszín. A SimSport TV stábja élőben közvetítette a futamokat melyek 2×25 percesek voltak

Az időmérő edzés két részből állt, egy 15 perces Q1-ből és egy újfajta Q2-ből. A Top5 jutott tovább az első etapból és egyesével mentek ki a pályára egy mért kör erejéig. Szépen vizsgázott a rendszer, zökkenőmentesen lefutották a mért köröket, Molnár Dániel meglepően jól szerepelt, egyéni legjobbat ment, amivel éppen, hogy lemarat a pole-ról. Báldi Gergő a HTCC után itt is megszerezte az első rajtkockát.

A rajtnál Molnár nagyon beragadt, Báldi simán eljött az élről. A többiek közül Leitner Norbi és Nagy is jó rajtot vett. Hammer Bálintot az 5-ös kanyarban a visszaeső Molnár kiforgatta pont Leitner elé így utóbbi két versenyző csúnyán visszaesett. Az elején Báldi el tudott lógni és zavartalanul nyerte meg az első futamot. Varga Dávid nagyszerű versenyzéssel ért fel 2.-nak. A 3. helyért Nagy Dávidnak meg kellett izzadnia csapattársa Leitner miatt, hiszen Norbi az utolsó percekben megközelítette.

A második versenyen a fordított rajtrács miatt Nagy Laci indult a pole-ból, mellőle Hammer Bálint. Hammer simán lerajtolta Nagyot, akit később a többi menő is átugrott. Molnár-Báldi-Leitner-Varga szórakoztatták a publikumot az élmezőny után. Nagy Dávidnak nem volt szerencséje és a mezőny végéről kényszerült felzárkózni miután kiforgatták. Nagy egészen a 8. helyig jutott egy izgalmas futam után. Szűcs Máté még az első futam végén boxba kényszerült, így Ő is a mezőny hátsó feléből kellett, hogy felzárkózzon, végül 9 helyet javított rajthelyéhez képest. A futamot Leitner nyerte, Varga Dávid pedig újabb 2. helyet szállított. A dobogóra még Báldi fért fel.

A következő futam a BTCC-ből ismerős Silverstone National lesz! Amennyiben szeretnél csatázni Báldiék ellen, nincs más dolgod, mint, itt jelentkezni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük