Taking too long? Close loading screen.

Elindult a Simrace Series!

0

011Kedves Versenyzők!

Nem véletlenül ezt a megszólítást használtuk és kezdtük nagy betűvel, hiszen úgy gondoljuk, hogy aki a szimulátorozás világában találja meg a mindennapi gondok utáni kikapcsolódást, és teszi mindezt úgy, hogy a versenyzőtársak és a maga számára a lehető legjobb szórakozást biztosítsa, az már VERSENYZŐ.

Igaz, itt a virtuális világban nincs rajtunk tűzálló overál, sőt karbon vagy acél sem vesz körbe minket, mégis komoly technikai feltételei vannak annak, hogy egyáltalán elindulhassunk egy futamon. Gondolunk itt a számítógépre, kormányra, monitorra, internetkapcsolatra és egyéb olyan dologra ami elengedhetetlenül szükséges a szimulátorozáshoz. Minden Versenyző “karrierje” úgy kezdődik, hogy ezeket a feltételeket meg kell, hogy teremtse, csak utána jöhet a szórakozás “Practice” módban, a játék autói ellen, esetleg “Hotlap” rendszerben.

Aki ennél többet szeretne és hús vér emberekkel szeretné megmérettetni magát, annak egy szinttel feljebb kell lépni és bele kell fogni az Online versenyzésbe, mely további lemondásokkal jár. Fix időpontban szabaddá kell tennie magát, el kell fogadni az aktuális szabályrendszert és mindent meg kell tennie a tiszta versenyzésért, hogy mindenki egyenrangú és korrekt sporttársként tekintsen rá, tisztelje és bízzon benne annyira, hogy szeressen ellene versenyezni.

Aki fenti gondolatokat magáénak érzi, már eljutott odáig, hogy tudja az egyik legnehezebb feladat a megfelelő bajnokság és társaság kiválasztása.

Mi az SRS csapata azért dolgozunk, hogy minél szélesebb körű de egyben színvonalas bajnokságokat indítsunk el és vezényeljünk le, üzemeltessünk weboldalt és fórumot, TS szervert és minden mást ami elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy megteremtsük a minőségi szimulátorozás feltételeit. Tesszük mindezt azért, mert hiszünk benne, hogy van igény és szükség egy ilyen csapatra és minden korosztálynak és minden Versenyzőnek képesek vagyunk kiszolgálni az igényeit a jövőben. Mindannyiunknak óriási tapasztalata van Versenyzőként és szervezőként egyaránt, a munkánk, tapasztalatunk, elhivatottságunk és kitartásunk segítségével bízunk benne, hogy új, üde színfoltja leszünk a hazai szimulátoros világnak.

További információk:
http://simraceseries.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük