Taking too long? Close loading screen.

Tim Gábor indul az élről a Skoda Octavia Cup első versenyén!

IMG_9197Egy magyar versenyzővel, Tim Gáborral a mezőnyben rajtolt el a megújult Skoda Octavia Cup, melynek helyszíne a Hungaroring. A sorozat cseh, szlovák, lengyel, német és amerikai versenyzőket is felvonultat, sokan komoly nemzetközi tapasztalattal érkeztek a kupába.

A csütörtökön megrendezett időmérésnek komoly volt a tétje, hisz az időmérés győztese 2 pontot kap, így nem mindegy, ki szerzi azt meg. Tim Gábor végig taktikázott az időmérésen, mely végül bejött neki és csapatának, az Apex Racing-nek. A felhasználható hat slick gumiból csak négyet használt fel, így megspórolt két teljesen új gumit a versenyekre. A riválisok kénytelenek voltak új slick-eket feltenni, de nem tudták megdönteni Tim idejét.

Legközelebb hozzá a cseh, többszörös bajnok Tomas Pekar férkőzött, de 56 ezreddel elmaradt a magyar pilóta által futott időről.

A Skoda Octavia Cup versenyei rendhagyó módon pénteken és szombaton zajlanak a Hungaroring-en, melyre a belépés ingyenes. Az első verseny pénteken 14:10-kor kezdődik.[paypal_donation_button]