Taking too long? Close loading screen.

Tim Gábor nem tudja folytatni a bajnokságot!

e0b90a99-7d5b-4580-a475-b1aae3ed397aTim Gábor és menedzsere év eleje óta próbált megfelelő támogatói hátteret találni, hogy teljes idényt fusson a Skoda Octavia Cup bajnokságban.
Sajnos, a harmadik verseny előtt (Autodrom Most) már jól látható, hogy nem jártak sikerrel. Sokáig reménykedtek abban, hogy akár a márka hazai forgalmazója, vagy bármely márka-képviselet meglátja a lehetőséget a magyar pilóta támogatásában. Ez nem valósult meg.

Gábor számára nincs meg az anyagi háttér, és egyetlen biztos tőkéje a tehetsége. Bízott abban, hogy teljesítménye felhívja valamely tőkeerős cég figyelmét, de be kell látni, hogy hazánkban ez sokszor nem elég.

Az Apex Racing lehetőséget adott Gábor számára, hogy versenyezzen, a pilóta és a menedzsment sokat köszönhet a csapatnak, hisz idén és az elmúlt szezonokban sok közös sikert értek el. Ezt Gábor csak a győzelmeivel tudta meghálálni.

Tim Gábor így feladni kényszerül a bajnoki szereplést, hiába vezeti a Skoda Octavia Cup-ot 25 pontos előnnyel, és hiába nyert meg az eddigi 4 futamból hármat.

Tim Gábor eddigi pályaautós karrierje során 70 versenyen indult, melyből 31-et nyert meg, 22 pole pozíciót és ért el az időméréseken, 25 versenyen Ő futotta a leggyorsabb kört.

„Jelen pillanatban nem tudjuk, hogy hol, merre folytatódik a pályafutásom. Sőt, az is lehet, hogy nem is lesz tovább. Nem akarjuk ennyire borúsan látni a jövőt, de nagyon nehéz a hazai pilóták helyzete itthon, szinte képtelenség támogatókat találni. Én továbbra is teszem a dolgom, ha lehetőségem van versenyezni, mindent megteszek, és a győzelemért hajtok, csak ehhez értek, csak ezt tudom nyújtani.” – nyilatkozta Gábor a bejelentés után.

[paypal_donation_button]