Taking too long? Close loading screen.

Irány a Balaton! Na nem az, a másik!

Tim Gábor, háromszoros gokart és gyorsasági magyar bajnok, és a 2016-os Skoda Octavia Cup bajnoka, az idei szezonban a MARB Rallye sorozat futamain indul, mely bajnokság következő helyszíne a Borsodnádasd – Balaton Rallye. A pilóta, a bajnokság előző versenyét, a Kazár Rallye-t megnyerte a kategóriájában.

Irány a Balaton! Ez elsőre egy strandozó hétvégének hangzik, azonban itt most az észak magyarországi településé a főszerep, amely a MARB soron következő futamának helyszíne. A MARB éves értékelésébe beleszámító futamon Tim Gábor, Timár Tamás navigálásával áll rajthoz, akivel sikeresen szerepeltek az áprilisi Kazár Rallye-n, megnyerték a kategóriájukat, összetettben pedig negyedikek lettek.

Újra az 1991-es Nissan Sunny GTi lesz a társ a versenyen, mely Tim Gábor saját építésű autója.

„Egy hónapunk volt felkészülni erre a versenyre, ami sok idő, mégis nehéz volt, mert csak hétvégén tudok ránézni az autóra. A Kazár Rallye-n kicsit megtörtük az elejét, de sikerült megcsinálni mindent. Bizakodva várjuk a Borsodnádasd – Balaton versenyt, sokan dicsérik a pályát. Nekünk ismeretlen terep, de ez idén minden pályára igaz lesz. Az első versenyen nyertünk, de most még erősebb lesz a mezőny. Mindenképp jó lenne elől végezni, de ehhez az ellenfeleknek is lesz egy két szavuk. Meglátjuk. Nagyon várjuk, úgy tűnik jó idő lesz, remélem sokan eljönnek szurkolni.” – nyilatkozta Tim a verseny előtt.

A futamra eddig több mint 80 páros adta le a nevezését, várhatóan ez tovább fog gyarapodni.[paypal_donation_button]