Taking too long? Close loading screen.

Spin Tires egy nagyszerű kipróbálható demó

Az Oovee Game Studios neve eddig nem csengett ismerősen a szimulátor játékosoknak, azonban ez könnyen megváltozhat ha megnézitek a Spin Tires nevet viselő játék demóját. A Havok motort használó játékban kifejezetten nehéz terepeken kell boldogulnunk a kamionunk kormánya mögött.
Terepakadályok, hatalmas sár, folyók és persze könnyen elakadó teherautók várnak benneteket a Spin Tiresben. Feltétlenül nézzétek meg a játékot, mert a demó alapján egy igazán kellemes kikapcsolódást nyújtó autós játék készül az Oovee csapatánál.

A demót ezen a címen tudjátok letölteni.

17 thoughts on “Spin Tires egy nagyszerű kipróbálható demó

  1.  Üdv! Tudna nekem valaki segíteni, a felbontással vannak gondjaim mert nekem  1280×1024-es a monitor felbontása de játékba csak 1280×960-as van. Mit lehetne tenni vele mert így nem látszik az út amin megyek és ez így nem OK. Köszi előre is.

  2.  A felbontás most már okés de ahol a járgány van tiszta fekete minden, nem lehet látni az utat….

  3. Jó game, csak egy  a baj vele, a felborult kocsikat nemtudom helyre rakni :(. Felborultam vele még nyáron azota minden inditáskor ugyanoda ugyanolyan helyzetbe rakja le a kamiont 🙁

  4.  Köszi, közbe egy kis fájl turkálással rájöttem, melyik fájl lehet a bűnös, de nem sikerült átirnom hogy jó legyen, gondoltam leszedem a demot megint és azt a fájlt kibányászom belőle. Mint kiderült nekem valami ős demo bétám volt volt, amibe volt vagy 6 pálya midegyik más kamionnal( más cuccok voltak felrakva a kraz és kamazokra)

    Szóval a legujabb demoban (ami nagyon jó lett, van értelme most már, a csomagok ide oda szállítgatása miatt) már az f1 lenyomása után is ott van a jármű kimentése, ami a garagehoz pozzicionálja. Hátránya hogy nincs 800*600  és így a windowed mode-nak sincs értelme nálam, pedig kéne mert a legtöbb game olyan érdekesen szaggat full screenbe. RBR,Rfactor, és sok egyéb. LFS és GTR2 viszont nem, főleg ez utóbbi az érdekes mert az is gmotor engine engine. Szóval full scrrenbe megy de érzem hogy nem fut olyan folyamatosan mint a régebbi 🙁 

    De már jobban bejön mint anno a ror, egy olyan jármű parkkal és annyi pályával ez nagyon jó lehetne.

  5. üvd vki segítsen pls! Letöltöttem a játékot de minimum grafikán is 3-4 fps em van… játszani sem tudom annyira szaggat… a laptopom i5- ös, hozzá Geforce GT 635M videókártya és 4 giga ram.. ez bármelyik új játékhoz bőven elég! mi lehet a baj?

  6. Zale007 a játékot (jobb egér) futtatás grafikus processzorral parancsban kell elindítanod és nem fog szaggatni 😀

  7. én tegnap töltöttem le, és ma meg nem jön be csak a fordulatszámmérő, vagyis h szürke minden … vmi ötlet? vagy csak a demo járt le?

  8. Akik esetleg nem tudják. Borulás esetén :F1 lenyomása, beadja a térképet, (EvacuateTruck),Yes visszarak a kezdőponthoz, de ha rakomány van rajtad azt vissza rakja, és újra el kell menned érte.

  9. vanott lenn egy logó atiwrc az a neve hogy rescue arra rá mész és az eredeti indulási helyzetet rakja be

  10. én abban kérnék segitséget hogy hogy lehet betenni módokat a gameba?

  11. Én azt szeretném hogy modokat hogy lehet beletenni? előre is köszönöm 😉

  12. A modokat a kicsomagolást követően a megfelelő helyre bemásolva tudod használni. A játékban kiválasztod a felső menüt és egyszerűen ezt követően betöltöd a kiválasztott autót (összesen négy kocsi lehet a játékban).

  13. Sziasztok!
    Én nem tudom beállitani. allul csak fehér négyzetek vannak. Es kocsit sem tudok váltani. Mi lehet a baj?

Comments are closed.