X

Jövő héten érkezik a R3E!

Mint ahogy arról ma reggel beszámoltunk nektek hamarosan érkezik a RaceRoom Racing Experience. A SimBin hivatalos bejelentésére sem kellett sokat várnunk, hiszen a mai napon a srácok bejelentették, hogy a jövő héten mindenki számára elérhetővé válik a játék.
Természetesen a program mögött álló technológiáról és az árképzésről is esett szó.

A játék alatt a SimBin által fejlesztett ImmersiDrive ™ technológia dolgozik majd, amely több díjat is nyert. A grafikai megjelenésről a kor igényeinek minden tekintetben megfelelő RendR ™ grafikus motor gondoskodik majd. Ezen kívül a játék teljesen új hangokkal, ranglistával és a szintén saját fejlesztésű és a gyors versenyhez csatlakozást elősegítő Game Navigator ™-al várja a játékosokat.

Természetesen csak az alapcsomag lesz majd ingyenes, de ezen kívül mindenért fizetnünk kell majd. Bevezetésre kerül a VRP (Virtual Race Points), amely szorosan együttműködik majd a Steam fizetős szolgáltatásával. Egy autó ára 199-329 VRP (2-3.5 euro) között mozog majd, egy pályáért 349-549 VRP-t (3.5-5.5 euro) kell majd leszurkolnunk. A Get Real módért és az Apex Hunt játékmódért 99 VRP-t (1 euro) kell majd befizetnünk.

Ízelítőnek most egy új előzetes videót is tudunk nektek mutatni a megjelenés előtt álló játékból.

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu

View Comments (2)

  • A zárt bétát nyomom.
    A jó grafika a pályákra igaz de pl a belsőnézet inkább közepes mint jó ( elnagyolt, egyáltalán nem szép ).
    Az iRacing pályák tisztábbak, az autók letisztultabbak, bár az R3E összességében jobban visszaadja a versenyzés hangulatát ( pálya széli mozgások, hangok ). Az iRacing ebben a tekintetben elég steril.
    Az R3E fizikája jó, viszont elég megengedő és nem elég pontos. Az iRacing precízebb és nehezebb ( realisztikusabb ). Azért az iRacinggel hasonlítom őssze mert ezt tolom október óta nap mint nap. :)

  • Én kaptam már rég beta key-t a játékhoz kipróbáltam
    hát nagyon elmarad a szint a többi simbin játéktol:(

Related Post