X
    Categories: PC

Megérkezett a szokásos pénteki Simraceway újdonság

A Simraceway játékosok pontosan tudják, hogy az Ignite Game Technologies gárdája pontos menetrend szerint halad. Keddenként tesztelhetünk és fél áron vásárolhatunk, szerdán kormányokért versenyezhetünk, míg a pénteki napon a legújabb autókat vásárolhatjuk meg.
Nincs ez másképp most sem, hiszen ma futott be az 1930-as Bentley 4 1/2 Litre ‘Blower’. Az autó egy igazán különleges gép és igazi technikai bravúrnak számított a harmincas években. Az autót egy 239 lóerős motor és egy 4 sebességes váltó hajtja, amelynek köszönhetően a 150 mph-es sebesség elérésére is képes volt.

Még belegondolni is rémisztő, hogy a virsli gumikon futó autóban mit élhettek át a versenyzők a futamok alatt. Szerencsére most ezt mindenki kipróbálhatja a Simracewayben, ha nem sajnálja az új kocsiért a 30 dollárt kiadni. Azt tanácsolom a játékosoknak, hogy inkább várják meg az első leértékelést és addig érjék be a képekkel.


Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post