X
    Categories: Online

VSR BTCC Brands Hatch ma este!

Már nem kell sokat várnotok, hogy ismét felbőgjenek a motorok, hiszen pár nap múlva, egész pontosan szeptember 3.án kezdetét veszi a VSR BTCC! A bajnokság során 10 pályán mérik össze tudásukat a versenyzők és döntik el ki lesz idén a legjobb….A Brit Túraautó Bajnokság szabályainak megfelelően 3 versenyes lebonyolításban lesznek láthatóak a futamok. A súlybüntetés is kicsit változott a HTCC-hez képest, hiszen az első helyezett “csupán” 20kg plussz súlyt kap a következő fordulóra. A 40 feletti nevezőszám pedig mindenképpen egy igen csak kiélezett küzdelmet vetít előre. A bajnokságra még lehet nevezni, melynek 1000Ft az ára. 1000Ft és megannyi izgalmat élhetsz át, új barátokra tehetsz szert és lehet, hogy Te leszel a 2013-as BTCC bajnok! Ne habozz! JELENTKEZZ ha még nem tetted meg és versenyezz velünk!

Akik nem szeretnének versenyezni, vagy épp nem tudnak nevezni valami miatt, azok figyelemmel követhetik a bajnokság minden fordulóját az AARTV képernyőjén!

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu