X
    Categories: Sport

OXXO Racing Le Mans vasárnap

A mai napon ismét felbőgtek a kamion motorok Le Mansban, ahol ismét két verseny várt az Europa Bajnokság mezőnyére. Az első futamot rögtön egy hatalmas rajtbaleset szakította félbe, amit Norbi sikeresen megúszott. A második rajtnál a mezőny már óvatosabb volt, így Norbi a hetedik helyre került, amit a futam végéig meg is őrzött. Ez azt jelentette, hogy a mai második futamot a második helyről várhatta.
A második versenyen Norbi kiválóan kapta el a rajtot és megszerezte az első helyet, azonban a Renault kamionos armada egyik versenyzője megelőzte és ezt követően megpróbálta visszafogni Norbit. Az utolsó körben aztán a sors igazságot szolgáltatott és az addig vezető helyen lévő Renault kamion vezetője egy kétes manővert követően a harmadik helyen találta magát, míg Norbi megőrizte második helyét.

Ezzel a szezon végéhez értünk. Megtippelni sem merjük, hogy mi lett volna ha az első futamtól kezdve Norbi vezeti az OXXO Racing kamionját.
Gratulálunk a csapatnak és Norbinak is a sikerhez!

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post