X
    Categories: Sport

Felemás hétvége a WTCC versenyen

Portugáliában versenyeztek a hétvégén a WTCC versenysorozat résztvevői, amelyen természetesen a Zengő Motorsport gárdája képviselte hazánkat. A tegnapi időmérés sikere után a srácok felfokozott várakozással vágtak neki a versenyeknek, azonban a szerencsével ezúttal hadilábon állt az alakulat.
Norbi az első versenyen egy technikai nehézség ellenére magabiztosan szerezte meg az első helyet, míg Gábor egy baleset vétlen áldozataként már az első körben a kavicságyban landolt és kiesett.
A második verseny igazi vesszőfutás volt. Gábor a rajtnál lefulladt és szinte a mezőny végéről kezdte meg a felzárkózást. Norbi technikai hibáját nem tudták kijavítani a srácok a 15 perces szerviz alatt, így az autó folyamatosan veszített az erejéből. Ennek ellenére Norbi jól tartotta magát egészen az utolsó körig, amikor teljesen megadta magát a technika és szinte minden motorerőt elvesztett. Ennek ellenére sikerült megcsípni a 10. helyet, ami egy győzelemmel ért fel.
Wéber Gábor a 12.helyet szerezte meg utolsó versenyén és csak remélhetjük, hogy egy szponzornak köszönhetően láthatjuk még az idei évben a rajtrácson.

Személyes véleményem szerint a foci támogatása helyett sokkal jobb PR lenne hazánknak a Zengő Motorsport szponzorálása.

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post