X

Simraceway kormány

A Simraceway nem csak a játékok területén csapott bele a lecsóba, hanem rögtön a kormányok között is helyet követelnek maguknak teljesen új fejlesztésű eszközükkel. A Steel Series és a Simraceway együttműködésének köszönhető kormány egészen biztosan felbolygatja majd a PC-s kormányok állóvízét.
Az új hardver nem csak formabontó megoldásaival, hanem árával is büntet és ráadásul már akár meg is rendelhetitek. De mit is tud az új kormány?

-Egy kiváló minőségű, ám rendkívül olcsó motion sensor alapú kormány kerékről van szó, amelynek sem felfogatásra, sem beállításra nincs szüksége. Kompakt megoldás, amelynek sem a szállítása, sem rögzítése nem okozhat gondot.
-Különleges most szabadalmazott megoldást alkalmazott a Steel Series gárdája a gáz és fék pedál helyettesítésére.
-A keréken összesen 20 gomb és állító tárcsa kapott helyet.
-Fordulatszám kijelző ledek.
-Automatikus plug-and-play Simraceway felismerés.
-Minden PC-s játékkal kompatibilis.

Arról, hogy miképpen is működik a kormány néhány videó segítségével győződhettek meg. A videókból úgy tűnik simán megállja a helyét a piacon a Simraceway terméke, annak ellenére, hogy a Fanatec vagy a Logitech kormányok árának töredékéért megvásárolható.

A kormányt 119 dolláros áron a SteelSeries weboldalán akár azonnal megvásárolhatjátok!

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post