Project CARS GO
máj23

Project CARS GO

A Slightly Mad Studios gárdájától már kaptunk két Project CARS-t, de most érkezik a legújabb rész hamarosan. Persze nem kell a PC fejlesztésen törnötök a fejeteket, ugyanis a Project CARS GO Androidra és iOS-re érkezik majd. A játék fejlesztéséért a Gamevil felel, akik a SMS ellenőrzése alatt végzik a munkát, ami talán garancia a minőségre is.

Read More
Boldog új évet!
dec31

Boldog új évet!

Az oldal minden látogatójának eredményekben, sikerekben és boldogságban gazdag új esztendőt kívánok! Remélem jövőre is meglátogatjátok a lapot egy-egy új hírért vagy letöltésért. A HSW 2018-ban is vár benneteket folyamatos frissítésekkel és újdonságokkal!

Read More
Kellemes karácsonyi ünnepeket!
dec24

Kellemes karácsonyi ünnepeket!

Az oldal minden látogatójának és minden számítógépes autós és motoros játékokat kedvelőnek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! Most egy kicsit foglalkozzatok a bejgli evéssel, de természetesen az ünnepek után új kiegészítésekkel és hírekkel várlak benneteket az oldalon.

Read More
VAKÁCIÓ!
júl03

VAKÁCIÓ!

A következő néhány napban kicsit ritkábban és hektikusabban kapjátok majd a friss híreket az oldalon keresztül. Ez annak lesz köszönhető, hogy az éves szabadságomat töltöm majd. Természetesen amennyiben lehetőségem és időm lesz, akkor friss híreket folyamatosan kaptok majd az oldalon keresztül, de a letöltésekre valószínűleg 15.-ig várnotok kell majd. Töltsétek Ti is pihenéssel a következő napokat, de ahogy időtök engedi nézzetek fel...

Read More
Boldog új évet!
dec31

Boldog új évet!

Ezúton is szeretnék az oldal minden látogatójának eredményekben és sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánni. Remélem találkozunk 2017-ben is! Ígérem az oldal változatlanul vár majd benneteket friss hírekkel, letöltésekkel és újdonságokkal.

Read More
BUÉK 2016
dec31

BUÉK 2016

Ezúton szeretnék az oldal minden látogatójának eredményekben és sikerekben gazdag boldog új évet kívánni! Találkozunk jövőre!

Read More