AC Assetto Pitbabe v1.0
máj14

AC Assetto Pitbabe v1.0

dESK0 munkájának köszönhetően egészen érdekes módon színesíthetitek az Assetto Corsát. Ezúttal néhány Pitbabe szolgáltat izgalmas hátteret a játék feldobására. A miniszoknyás lányok egészen biztosan sokatok kedvét jobbá teszik játék közben. Letöltés (RaceDepartment)

Read More
AC Grid 2 Street Garage Showroom
nov26

AC Grid 2 Street Garage Showroom

Arthur Lopestől kaptunk már elég sok Showroomot az Assetto Corsához. Ezúttal egy újabb bemutató terem érkezett a játékhoz. A Grid 2 Street Garage Showroom segítségével teljesen egyedi környezetben tudjátok bemutatni az autóitokat. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Autumn Mod v1.0
nov15

AC Autumn Mod v1.0

Albsnak köszönhetően végre őszi környezetben is száguldozhatunk az Assetto Corsa néhány pályáján. A most érkezett Autumn Modban Imola, Monza, Mugello, Nords 1.1, Nurburgring, RBRing és SPA ősziesített változata vár benneteket. Letöltés (RaceDepartment)

Read More
AC Showroom Park and Park2 v1.0
aug15

AC Showroom Park and Park2 v1.0

Feliciano da Silvának köszönhetően egy újabb Showroom-ot tölthettek le az Assetto Corsához. A legújabb kiegészítésben a Park és a Park2 nevű hátteret találhatjátok, ami előtt kiválóan fotózhatjátok kedvenc autóitokat.[paypal_donation_button] Letöltés (Openload) Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Showroom City v1.0
aug15

AC Showroom City v1.0

Feliciano da Silva az utóbbi napokban nagyon sok új Showroom-ot készített az Assetto Corsához. Ezúttal a legújabb munkáját a City névre keresztelt Showroom-ot tudom megosztani veletek. Ha szeretnétek kedvenc autótokat szép környezetben fotózni, akkor érdemes ezt a kiegészítést is letöltenetek.[paypal_donation_button] Letöltés (Openload) Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Showroom Planetary and PlanetaryLight v1.0
aug09

AC Showroom Planetary and PlanetaryLight v1.0

Feliciano da Silva folyamatosan adja ki az újabbnál-újabb Showroomokat az Assetto Corsához. Ezek nagyon hasznosak, ha az autótokról szép környezetben szeretnétek screenshotokat készíteni. Ezúttal a Snow nevet viselő kiegészítést tudom megosztani veletek, ahol egy csillagos háttér előtt tudjátok fotózni az autóitokat.[paypal_donation_button] Letöltés (Openload) Letöltés (ShareMods)

Read More