rF 1937 F1 mod v1.0
jún05

rF 1937 F1 mod v1.0

A Team Vintage és a The Big Ben közös munkájának eredményeként az rFactor játékosok is kipróbálhatják magukat az 1937-es F1 szezonban. Az új modban olyan autók várnak benneteket mint az Auto Union type C, a Mercedes-Benz W125, az Alfa Romeo 12C 36, a Maserati 6CM és az E.R.A type B.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
rF Seat Leon Challenge v1.0
aug13

rF Seat Leon Challenge v1.0

A RaceLocDesign gárdájának köszönhetően egy új rFactoros modot tudok most a figyelmetekbe ajánlani. Ezúttal a SEAT Leon Challenge kiegészítés érkezett meg a játékhoz, ami a játék korához képest nagyszerű grafikával és természetesen remek fizikával vár benneteket. Ha tehetitek Ti is vessetek egy pillantást erre a kiegészítésre![paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
rF Historic Replicas & Rally Cars v1.3
aug13

rF Historic Replicas & Rally Cars v1.3

Joseph Curwen és az XtremeRallyCars gárdájának köszönhetően megérkezett a Historic Replicas & Rally Cars mod legújabb változata. Az 1.3-as változat hosszú szünet után érkezett meg és többek között szebb modellekkel és sokkal szebb textúrákkal kápráztat majd el benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés Part 1 (ShareMods) Letöltés Part 2 (ShareMods)

Read More
rF Lada Vision GT Prototype v1.1
nov21

rF Lada Vision GT Prototype v1.1

Az rFactor játékosok örülhetnek, hiszen a mai napra nekik is hoztam néhány kiegészítést. Elsőként a Mike Bayazoff által készített Lada Vision GT Prototype autót szeretném megosztani veletek. A különleges sportkocsi Vladislav Luzin tervei alapján készült el és került be a játékba. Egy próbát mindenképpen érdemes tennetek a jövő Ladájával is. Letöltés (ShareMods)

Read More
rF Sportscars 1950 v2.0
szept18

rF Sportscars 1950 v2.0

Az rFactor játékosoknak nem kell bemutatnom a h_m_m_7 által fejlesztett Sportcars 1950 modot. A kiváló kiegészítésnek most megérkezett a legújabb változata, ami számtalan frissítéssel vár benneteket. A frissítéseken kívül két új autót is kipróbálhattok a modban. Ne habozzatok a letöltéssel! Letöltés (ShareMods)

Read More
rF 600cc F2 SideCar Racing v3.0
szept18

rF 600cc F2 SideCar Racing v3.0

A BLeeKii által fejlesztett 600cc F2 SideCar Racing modra egészen biztosan sok rFactor játékos emlékszik. Az oldalkocsis motorokat felvonultató kiegészítésnek most megérkezett a legújabb változata. Az új verzió szebb modellekkel, jobb fizikával és szebb grafikával vár benneteket. Letöltés (ShareMods)

Read More