GTR2 Chang International Circuit v1.1
szept08

GTR2 Chang International Circuit v1.1

Barcika munkáját konvertálta át a GTR Evolution alá Rainmaker. A kiváló hazai moddernek köszönhetően ezúttal a Chang International Circuit vár benneteket a játékban. Az új helyszín remek grafikával várja a vállalkozó szellemű játékosokat. Letöltés (ShareMods)

Read More
GTR2 Bovenkerk Grand Prix Course v1.0
ápr21

GTR2 Bovenkerk Grand Prix Course v1.0

Frans Rosenbergnek köszönhetően egy új helyszínen próbálhatjátok ki magatok a GTR2-ben. Ezúttal a városi Bovenkerk Grand Prix Course vár benneteket a játékban. A kitalált pálya igazán nagyszerű vonalvezetéssel vár benneteket, így mindenképpen érdemes tesztelnetek azt.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
GTR2 2011 Poznan v1.0
febr04

GTR2 2011 Poznan v1.0

Neel Janinak köszönhetően egy új pályát tudok megosztani a GTR2 játékosokkal. A 2011-es Poznan már ismerős lehet mindenkinek, hiszen a Race07 alatt már eddig is kipróbálható volt a helyszín. Most a GTR2 változat is megérkezett és hála Neel munkájának kiváló grafikával vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
GTR2 Maritiem Vliegkamp De Kooy v1.1
dec04

GTR2 Maritiem Vliegkamp De Kooy v1.1

Nezeigesnek köszönhetően egy új pályát tudok megosztani a GTR2 játékosokkal. Ezúttal a 4870 méter hosszú haditengerészeti és ipari bázisból kialakított Maritiem Vliegkamp De Kooyt ajánlom a figyelmetekbe. A Hollandiában található helyszín valószínűleg sokatok tetszését elnyeri majd.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
GTR2 HQ MODS COLLECTION v1.5
okt22

GTR2 HQ MODS COLLECTION v1.5

GTR233 nevét ismerhetitek már ha játszotok a SimBin egykori nagy sikereivel, a GT Legendsszel és a GTR2-vel. Ezúttal a GTR2 HQ Mod Collection új változata érkezett meg a játékhoz a kiváló moddernek köszönhetően. A kiegészítés telepítését követően sokkal szebb és realisztikusabb grafika vár benneteket kedvenc játékotokban.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
GTR2 10th Anniversary PATCH v3.0
szept06

GTR2 10th Anniversary PATCH v3.0

GTR233-nak köszönhetően egy új kiegészítést tudok megosztani a GTR2 játékosokkal. A játék megjelenésének 10.évfordulóján megérkezett a 10th Anniversary Patch, ami számtalan apróbb grafikai hibát javít ki és számtalan módosítást tartalmaz. A játék a patch telepítését követően nagyon sok helyen megváltozik és átalakul, így mindenképpen javaslom a használatát. Azonban mivel számtalan fájlt felülír a patch, így érdemes egy biztonsági...

Read More