Spintires Liugong 614 H
aug25

Spintires Liugong 614 H

Munkagépeket is előszeretettel készítenek a modderek a Spintireshez. Ezúttal a byPra által elkészített Liugong 614H úthengert tudom nektek kipróbálására javasolni. Ha kedvelitek a lassan, de biztosan közlekedő járműveket, akkor ez a gép is nektek készült.[paypal_donation_button] Letöltés (Openload) Letöltés (ShareMods)

Read More
Spintires RAF 2203 Goblin
aug25

Spintires RAF 2203 Goblin

Vladnnek köszönhetően egy újabb egykori szovjet autó új változatát tudom megosztani veletek. Ezúttal a RAF 2203 Goblint próbálhatjátok ki a Spintiresben, ami tolólappal és egyéb extra kiegészítésekkel vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (Openload) Letöltés (ShareMods)

Read More
Spintires BelAZ 540
aug25

Spintires BelAZ 540

Ha kedvelitek a hatalmas méretű járműveket, akkor a byPra által készített BelAZ 540-est is nektek találták ki. A hatalmas dömper számára nincs ellenfér a Spintiresben. A teherautó három extra kiegészítéssel vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (Openload) Letöltés (ShareMods)

Read More
Spintires 4 Wheels Tractor
aug25

Spintires 4 Wheels Tractor

Confortable lelkes munkájának köszönhetően egy újabb érdekes gépet tudok megosztani a Spintires játékosokkal. Ezúttal egy igazi mezőgazdasági munkagépet próbálhattok ki a játékban, amit kicsiben a földeken is láthattok. Különleges kialakítás, érdekes menettulajdonságok, kár lenne kihagynotok![paypal_donation_button] Letöltés (Openload) Letöltés (ShareMods)

Read More
Spintires GAZ-22 Volga v1.0
júl16

Spintires GAZ-22 Volga v1.0

KoT_OJIeHeBog egy több változatban is elérhető régi szovjet autót készített el a Spintireshez. Ezúttal a GAZ-22 Volga vár benneteket, ami különleges formájának köszönhetően egészen biztosan sokatok kedvence lesz majd. A kocsihoz egyedi hang, fülke nézet és három extra kiegészítés is tartozik.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
Spintires Lada 2115
júl16

Spintires Lada 2115

Phoenixnek köszönhetően ismét egy orosz autót tudok a Spintires játékosok figyelmébe ajánlani. Ezúttal egy személyautóról van szó, ami nem más mint a Lada 2115-ös. A kocsi természetesen rendkívül szépen kidolgozva, remek fizikával vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More