MR PAZ 3201 v1.0
jan24

MR PAZ 3201 v1.0

Driver-51rusnak köszönhetően egy újabb Spintires jármű érkezett meg a Mudrunnerhez is. Ezúttal a PAZ 3201-es busszal tehetitek próbára magatokat a játékban. Bár a jármű nem igazán a nehéz terepekre készült, ennek ellenére érdemes legalább egyszer kipróbálnotok. Letöltés (ShareMods)

Read More
MR MAZ 515 v1.0
jan24

MR MAZ 515 v1.0

Tormentor80-nak köszönhetően egy újabb egykori szovjet teherautó teszi tiszteletét a Mudrunnerben. A MAZ 515-öst egészen biztosan nagyon sokan ismeritek. Most ez az autó érkezett meg a játékhoz, mégpedig számtalan extra kiegészítéssel. Ha eddig nem próbáltátok ki a Spintiresben a teherautó, akkor most bepótolhatjátok a Mudrunnerben. Letöltés (ShareMods)

Read More
MR DT-30 Knight v1.0
jan24

MR DT-30 Knight v1.0

Malcunnak köszönhetően egy újabb jármű érkezett a Mudrunnerhez. Ezúttal a hatalmas orosz gyártású DT-30-assal próbálhatjátok ki magatokat a játékban. A lánctalpas jármű előtt tényleg nincs akadály, így nyugodtan vihetitek a legnehezebb terepre is azt. Letöltés (ShareMods)

Read More
MR Case IH 620 v0.1
jan24

MR Case IH 620 v0.1

Nicklegostának köszönhetően egy traktort is megtudok most osztani a Spintires játékosokkal. A Case IH 620-as még a legnehezebb terepen is könnyen boldogul. A traktor három különböző felcsatolható pótkocsival és egyedi hangokkal vár benneteket. Letöltés (ShareMods)

Read More
MR Holmer Terra Variant 600 Eco
jan24

MR Holmer Terra Variant 600 Eco

Slavának köszönhetően egy új járművet tudok a Spintires Mudrunner játékosok figyelmébe ajánlani. Ezúttal a Holmer Terra Variant 600 ECO változata vár benneteket. Az új jármű természetesen klassz kiegészítésekkel vár benneteket. Letöltés (ShareMods)

Read More
MR PTS-M
dec08

MR PTS-M

Silentnek köszönhetően egy hadseregekben rendszeresített gépet tudok most megosztani veletek. A PTS-M igazán nehéz terepre termett lánctalpas jármű. Számtalan felhasználási lehetősége van, amelyek közül Ti most a terepjáró képességet tudjátok a játékban kipróbálni. Letöltés (ShareMods)

Read More