Spintires Ijevan Map v1.0
júl16

Spintires Ijevan Map v1.0

Ando1-nek köszönhetően egy érdekes pályát hoztam a Spintires játékosoknak. A most érkezett Ijeva nevű helyszínen szinte minden megtalálhattok, ami a játék szépségét jelenti. Nehéz terep, garázsok, benzinkutak, fűrésztelepek és egy csomó felfedezésre váró terület vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
Spintires Bolo Map v1.1
júl16

Spintires Bolo Map v1.1

Super0210-nek köszönhetően egy kiváló térképet is megtudok ma osztani a Spintires játékosokkal. A Bolo Map legújabb változatán 2 garázs, 2 fűrésztelep, 2 benzinkút és egyéb felfedezésre váró dolgok várnak benneteket. Szép grafika és nem túl nehéz pálya. Gyakorlásnak mindenképpen ideális.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
Spintires Ice Road Trucker Map v1.0
nov26

Spintires Ice Road Trucker Map v1.0

A havas, jeges úton autózás egy külön művészet. Ebbe kóstolhattok most bele a V12 által készített Ice Road Trucker térkép segítségével. Természetesen itt is megtalálhattok minden fontos objektumot, azonban a megközelítést a hó és a jég nehezítheti.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
Spintires Peschanyy Karer Map v1.0
nov26

Spintires Peschanyy Karer Map v1.0

Antonnak köszönhetően egy új helyszínt tudok megosztani a Spintires játékosokkal. A homokos bányát és környezetét modellező pályán szinte mindent megtalálhattok, ami nehézzé és széppé teszi az Oovee Game Studios játékát. Ha tehetitek tegyétek magatokat próbára Ti is az új helyszínen![paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
Spintires Reka Plitnaya Map v1.0
okt29

Spintires Reka Plitnaya Map v1.0

Alexander Kosikhinnek köszönhetően egy újabb térképet próbálhattok ki a Spintiresben. Ezúttal a Reka Plitnaya névre keresztelt térkép vár benneteket. Az új helyszínt egy folyó keresztezi, ami nehezebbé teszi egy kicsit a dolgotokat. Természetesen a pályákon megszokott dolgok (fűrésztelep, benzinkút, fakivágás) itt is vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
Spintires Missouri Map v1.0
okt29

Spintires Missouri Map v1.0

Theprimo21-nek köszönhetően egy újabb nagyszerű helyszínen próbálhatjátok ki magatokat a Spintiresben. Ezúttal a Missouri Map vár benneteket, ami hatalmas erdős területekkel és vízzel elárasztott részekkel nehezíti meg az életeteket.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More