AC Formula Rapide 2021 Concept v1.3
Sze02

AC Formula Rapide 2021 Concept v1.3

Jakomannek köszönhetően egy újabb autót tudok bemutatni az Assetto Corsa játékosoknak. Már az 1.3-as verziónál tart a Formula Rapide 2021 fejlesztése, ami egy kitalált, ám rendkívül szépen kidolgozott F1-es autó 2021-ből. Ha kedvelitek a sorozatot, akkor érdemes az Adrian Newey terveit továbbgondolva elkészített autót is tesztelnetek! Letöltés (RaceDepartment)

Read More
AC Sprint Car v1.0
Sze02

AC Sprint Car v1.0

ChrisJamesSmithnek köszönhetően egy újabb autót tudok megosztani az Assetto Corsa játékosokkal. Ezúttal a más játékokban nagyon népszerű Sprint Car versenysorozat autóját próbálhatjátok ki a játékban. A kocsi szépen elkészítve, sok festéssel vár benneteket, így kár lenne kihagynotok! Letöltés (RaceDepartment)

Read More
AC Estonia-18 v1.0
aug18

AC Estonia-18 v1.0

Jurik1984 neve egészen biztosan sokatok számára ismerős. Az egykori szocialista blokk versenyautóit köszönhetjük neki az Assetto Corsához. Ezúttal az Estonia-18-as új változatát osztotta meg velünk a kiváló modder, amit nektek is érdemes legalább egyszer kipróbálnotok. Letöltés (RaceDepartment)

Read More
AC Yugo Trophy v1.0
aug18

AC Yugo Trophy v1.0

Lemaxnak köszönhetően egy újabb kiegészítést próbálhattok ki az Assetto Corsa alatt. Ez a mod egészen biztosan egy kicsit ismerős lesz mindenkinek, hiszen a Jugoszláviában gyártott Yugo autók kupasorozatába kapcsolódhattok be az új mod segítségével. Persze a kocsik kellően erősek és jól is mennek az úton, így szerintem mindenki szívesen viszi majd el egy körre az új szerzeményét. Letöltés...

Read More
AC 1982 Ligier JS8 0.9 v1.16
Júl31

AC 1982 Ligier JS8 0.9 v1.16

Garyjpatersonnak köszönhetően egy újabb csodálatos szerkezetet próbálhattok ki az Assetto Corsában. Már megszokhattátok, hogy a játékhoz időnként furcsa járművek is érkeznek, ilyen többek között a most megosztásra kerülő Ligier JS8-as is. A kocsiban kemény 7.5 lóerő van, amit jól be kell osztani a versenypályán. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Lamborghini Huratach v0.2
Júl31

AC Lamborghini Huratach v0.2

Khyzyl Saleem érdekes autóját konvertálta át az Assetto Corsa alá Shokeus ACT80’s. A Lamborghini Huratach egy furcsa keresztezés eredményeként született meg és igazából modellautóként futott be karriert. Szerencsére most az Assetto Corsa alatt kipróbálhatjátok a kocsit működés közben is. Letöltés (ShareMods)

Read More