AC Nascar Series
aug29

AC Nascar Series

Ha már volt amerikai ovál pálya az Assetto Corsához, akkor legyen a legnépszerűbb amerikai versenysorozat is. Ezúttal egy Nascar kiegészítést ajánlok a figyelmetekbe, ami nagyszerűen kidolgozott autókkal és remek fizikával vár benneteket. Ha kedvelitek ezeket a kicsit nehéz, de rendkívül gyors autókat, akkor mindenképpen töltsétek le ezt a modot is! Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Suzuki Alto 800
aug29

AC Suzuki Alto 800

Ha van autó amivel nem szeretnék versenyezni az a Suzuki Alto. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ezzel az aprócska és rendkívül gyenge autóval érdekes versenyeket futni. Ehhez csak megfelelő társaságra van szükség és akkor minden adott lesz a mókás versenyekhez. A kocsi amúgy egészen jól sikerült és bár nem egy sebességbajnok, de mégis egészen jól el lehet vele szórakozni. Letöltés...

Read More
AC Lada Priora
aug29

AC Lada Priora

Bár sokunk számára a Lada autók a Samarával véget is értek, ez nem jelenti azt hogy azóta a gyárból ne gördültek volna le újabb típusok. Persze a mai Ladák már nem számíthatnak olyan elsöprő népszerűségre mint a 70-es, 80-as évek autói, de azért Oroszországban töretlen a népszerűségük. Ezek közé az autók közé tartozik a Lada Priora is, amit most Ti is kipróbálhattok az Assetto Corsában. Letöltés...

Read More
AC Jaguar XJ220S
aug29

AC Jaguar XJ220S

Az Assetto Corsa játékosok kedvencei természetesen a sportkocsik. Ezek között szerencsére újabbakat és régebbieket is kipróbálhatunk a játékban. Most egy régebbi sportautót, a Jaguar XJ220S-t tehetitek próbára a játékban. A kocsi remek grafikával, szenzációs gyorsulással és végsebességgel vár benneteket. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC AZLK 412 Rally v1.0
aug29

AC AZLK 412 Rally v1.0

Ismét egy orosz járgány, amivel már hosszú évek óta az utakon se nagyon találkozhatunk. Ez az AZLK 412-es, amit itthon leginkább Moszkvics néven ismertünk. Persze egykoron ebből az autóból is készült rally változat, amit most akár Ti is kipróbálhattok az Assetto Corsa alatt. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Lada 2108 T1600 v0.8.8
aug29

AC Lada 2108 T1600 v0.8.8

Az orosz autók kedvelői most igazán örülhetnek, hiszen végre megérkezett az Assetto Corsához a Lada Samara versenyautó változata. A 2108 T1600-as igaz még nem végleges formában, de igazán igényesen elkészítve vár benneteket. Töltsétek le és teszteljétek ezt a gépet is! Letöltés (ShareMods)

Read More