AC Honda NSX 2017 v1.16
szept01

AC Honda NSX 2017 v1.16

A Honda NSX egy igazi legenda, amit minden autózással foglalkozó ember ismer. Ezt a kocsit igyekezett a Honda 2017-ben feltámasztani egy új változattal. A kiváló menettulajdonságokkal rendelkező új NSX-et persze csak nagyon kevesen próbálhatták ki a valóságban, de most az Assetto Corsában Ti tesztelhetitek a gépet. A kidolgozás ebben az esetben is igényes, így kár lenne kihagynotok a kocsit. Letöltés...

Read More
AC Aston Martin Vulcan
szept01

AC Aston Martin Vulcan

Ismét egy igazi sportkocsit hoztam az Assetto Corsa játékosok számára, akik ezúttal egy 2015-16 körül gyártott Aston Martin sportkocsit próbálhatnak ki a játékban. A Vulcan egy kevésbé ismert típus, de a menettulajdonságai egészen biztosan mindenkit meggyőznek majd. A kidolgozás egyszerűen káprázatos, így kár lenne kihagynotok az új gépet. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC KTM XBow GT4
szept01

AC KTM XBow GT4

Végre egy sportkocsit is tudok mutatni az Assetto Corsa játékosoknak. Ezúttal a viszonylag ritkán kipróbálható KTM Xbow GT4 vár benneteket a játékban. A sportautó igazán különleges darab, így mindenképpen érdemes próbára tennetek magatokat vele. A kidolgozás igényes, a vezethetőség remek, kár lenne kihagynotok. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC ACFL Gokart v1.16
szept01

AC ACFL Gokart v1.16

Az Assetto Corsában nem csak személyautókat és versenyautókat próbálhattok ki, hanem a játék modolhatóságának köszönhetően számtalan más, érdekes jármű is vár benneteket. Ezek közé tartozik a most kipróbálható gokart is, ami remek menettulajdonságokkal várja a stílus kedvelőit. Ha szeretitek a gokartozást, akkor mindenképpen ajánlom a figyelmetekbe a kiegészítést. Letöltés...

Read More
AC Mitsubishi Triton 2020 Double Cab
júl16

AC Mitsubishi Triton 2020 Double Cab

A pickupok számtalan helyen örvendenek nagy népszerűségnek. A platós kocsik manapság már remek menettulajdonságokkal rendelkeznek. Ezt most Ti is megtesztelhetitek, ha letöltitek a Mitsubishi Triton Double Cab 2020-as változatát. A kocsi tényleg jól sikerült, így kár lenne kihagynotok. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Lamborghini Gallardo Rally
júl16

AC Lamborghini Gallardo Rally

Az Assetto Corsa modderektől nem áll messze az őrültség. Ennek számtalan eredményét láthattuk már a kiadott járművek között. A most figyelmetekbe ajánlott autó is ezt a vonalat erősíti, hiszen ki akarna egy Lamborghini Gallardoból rally autót készíteni. Az Assetto Corsa szerencsére lehetőséget ad ilyen őrültségekre, amelyeket aztán Ti tesztelhettek. Letöltés (ShareMods)

Read More