ATS Mario Map v1.5
nov26

ATS Mario Map v1.5

Mario1961-nek köszönhetően egy új térképet tudok megosztani az American Truck Simulator játékosokkal. A Mario Map 1.5-ös változata rendkívül részletes kidolgozásával és sok új városával egészen biztosan sokatok kedvence lesz majd.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ATS Viva Mexico Map v0.9B
szept17

ATS Viva Mexico Map v0.9B

A hugoces által fejlesztett Viva Mexico Map számomra nem igazán volt eddig ismerős. Pedig az American Truck Simulatorhoz készült kiegészítésnek már a 0.9B változatát próbálhatjátok ki. Az új verzióban Tijuana, Mexicali, Ensenada, San Felipe, El Rosariom Punta Prieta és Guerrero Negro is meglátogatható.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ATS INTERSTATE 10 v1.2
szept17

ATS INTERSTATE 10 v1.2

A Rickpp által fejlesztett Interstate 10 térképet egészen biztosan sokan ismerik az American Truck Simulator játékosok közül. Örömmel jelenthetem, hogy a kiváló modnak megérkezett a legújabb változata. Az 1.2-es verzióban Corpus Christi, Texas és Towaoc vár benneteket, az utóbbi helyszínen még egy tesztpályát is találhattok. Töltsétek és próbáljátok ki a modot Ti is![paypal_donation_button] Letöltés...

Read More
ATS Coast to Coast Map v1.9
szept17

ATS Coast to Coast Map v1.9

Mantridnak köszönhetően az American Truck Simulator játékosok végre megkapták a Coast to Coast Map legújabb változatát. A kiváló térkép olyan helyszínekkel bővül ezúttal mint Tampa, Tulsa, Nashville, Wichita Falls, Springfield, Little Rock és Key West. Ha eddig használtátok a térképet, akkor az új verziót is érdemes kipróbálnotok![paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ATS Oversize USA Trailers v3.0
jún26

ATS Oversize USA Trailers v3.0

Megérkezett az American Truck Simulatorhoz az Oversize USA Trailers legújabb változata. A kiegészítés telepítését követően hatalmas rakományokat juttathattok el a célállomásra. Az új verzió egy új szállítmánnyal és néhány trailer új változatával vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ATS Mexuscan v1.8.1
máj31

ATS Mexuscan v1.8.1

A ManiaX által fejlesztett Mexuscan kiegészítés előző változatait már megismerhették az American Truck Simulator játékosok az oldal segítségével. Most megérkezett a kiváló térkép legújabb, javított változata. Az 1.8.1-es verzió telepítése előtt érdemes a Coast2Coast mod 1.7.2-es változatát is felraknotok, másképp összeomolhat a kiegészítés.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More