GTR2 HQ MODS COLLECTION v1.5
okt22

GTR2 HQ MODS COLLECTION v1.5

GTR233 nevét ismerhetitek már ha játszotok a SimBin egykori nagy sikereivel, a GT Legendsszel és a GTR2-vel. Ezúttal a GTR2 HQ Mod Collection új változata érkezett meg a játékhoz a kiváló moddernek köszönhetően. A kiegészítés telepítését követően sokkal szebb és realisztikusabb grafika vár benneteket kedvenc játékotokban.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
GTR2 10th Anniversary PATCH v3.0
szept06

GTR2 10th Anniversary PATCH v3.0

GTR233-nak köszönhetően egy új kiegészítést tudok megosztani a GTR2 játékosokkal. A játék megjelenésének 10.évfordulóján megérkezett a 10th Anniversary Patch, ami számtalan apróbb grafikai hibát javít ki és számtalan módosítást tartalmaz. A játék a patch telepítését követően nagyon sok helyen megváltozik és átalakul, így mindenképpen javaslom a használatát. Azonban mivel számtalan fájlt felülír a patch, így érdemes egy biztonsági...

Read More
GTR2 HQ Mods Collection v1.0
aug13

GTR2 HQ Mods Collection v1.0

GTR233 egy kiváló mod gyűjteményt adott ki a GTR2-höz, amivel gyönyörű grafikát kapunk a 10 éves játékot használva. A csomag nem titkoltan azzal a céllal készült, hogy aktualizálja a játék grafikáját, így olyan modok kaptak benne helyet mint a HDR Skies v2, a HQ LENS FLARE v5, a GTR2 MULTI-PATCHES v3, a HQ AI v1, az AMBIENT SHADOW v2, a CALIPER BREMBO v2.1, a FOV DEFVIEWS v2, a HEADLIGHTS v3, a HUD COLLECTION v2, a HQ MOON v3, a HQ...

Read More
GTR2 Minimokes v1.0
jún10

GTR2 Minimokes v1.0

A SE7EN_Rgeys_Deauville által fejlesztett GTR2-es Minimokes modról az elmúlt hetekben már beszámoltam nektek, sőt egy kipróbálható változatot is ajánlottam a figyelmetekbe. Most végre megérkezett a kiváló autó végleges változata, amit mindenképpen érdemes legalább egyszer kipróbálnotok a SimBin játékában is. Letöltés (ShareMods)

Read More
GTR2 Minimokes v0.3
jún05

GTR2 Minimokes v0.3

SE7EN_Rgeysnek köszönhetően egy újabb érdekes kiegészítést próbálhattok most ki a GTR2 alatt. Ezúttal a Minimokes kipróbálható változata érkezett meg a SimBin játékához. Az érdekes felépítésű Mini alapokon nyugvó aprócska géppel nagyon vicces versenyeket futhattok, így kár lenne kihagynotok ezt a járgányt. Letöltés (ShareMods)

Read More
GTR2 Torino Talladega 69 v1.0
okt24

GTR2 Torino Talladega 69 v1.0

Egy új autót hoztam a mai estére a GTR2 játékosoknak. Ezúttal az 1969-es Ford Torino Talladegát ajánlom nektek letöltésre, ami a Grand National és az ARCA sorozatban vitézkedett a maga idejében. Az ízig-vérig amerikai izomautót eredetileg Denis Rioux készítette még a Nascar Racing 2003-hoz, amit most DooGalnak köszönhetően próbálhattok ki a SimBin játéka alatt is. Letöltés (ShareMods)

Read More