AMS Lawnmower Racing v1.0
ápr16

AMS Lawnmower Racing v1.0

Szintén az FTRRacing lelkes csapatának köszönhetően tudom megosztani veletek az Automobilistához készült Lawnmower Racing modot, amiben fűnyíróra pattanva versenyezhettek. Természetesen ez a mod is nélkülöz minden komolyságot, de azért egyszer érdemes kipróbálnotok. Letöltés (ShareMods)

Read More
AMS Stinker Cup v1.0
ápr16

AMS Stinker Cup v1.0

Az FTRRacingnek köszönhetően egy egykori rFactoros modot tudok most megosztani az Automobilista játékosokkal. A Stinker Cup modban rendkívül érdekes formájú autókkal szállhattok versenybe. Ha kimaradt az rFactoros életetekből ez a mod, akkor itt a lehetőség a mulasztás bepótlására. Letöltés (ShareMods)

Read More
AMS VRX Rallycross Supercar POLO R WRX 2018
ápr02

AMS VRX Rallycross Supercar POLO R WRX 2018

Rockinchari97-nek köszönhetően teljesen új stílusban is kipróbálhatjátok magatokat az Automobilistában. Ezúttal egy rallykrossz autóval ismerkedhettek meg. A Polo R WRX 2018-as változatával egészen biztosan klassz versenyeket tudtok majd futni. Letöltés (RaceDepartment)

Read More
AMS Ford Falcon SuperV10
febr11

AMS Ford Falcon SuperV10

Davide Venturellinek köszönhetően egy igazán izgalmas autót tudok megosztani az Automobilista játékosokkal. Ezúttal a Ford Falcon Super V10 vár benneteket, ami remek grafikával és szuper fizikával érkezett meg a Reiza Studios játékához. Letöltés (ShareMods)

Read More
AMS F1 RFT 2012 V2
ápr10

AMS F1 RFT 2012 V2

Senna9922-nek köszönhetően az Automobilista játékosoknak sem kell nélkülözniük a 2012-es szezont feldolgozó F1 RFT kiegészítést a kedvenc játékuk alatt. Tudjátok ez volt az az év, amikor rendkívül csúnya orrot villantottak az F1-es autók. Ha nem emlékeztek, akkor töltsétek le és próbáljátok ki a a modot.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
AMS Norisring v1.0
márc12

AMS Norisring v1.0

Ruthembergnek köszönhetően egy új Automobilista pályát tudok megosztani az oldal látogatóival. Ezúttal a GSC-hez készült Norisring érkezett meg a Reiza Studios legújabb játékához. Mivel az eredeti változatot Patrick Giranthon követte el, így nincs okotok aggódni a minőség miatt.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More