ETS2 Sound Pack For American Truck
júl12

ETS2 Sound Pack For American Truck

Kriechbaum, odd_fellow, tincho, TruckerKid és ZHUK lelkes munkájának köszönhetően az amerikai teherautók kedvelői kapnak egy új kiegészítést az Euro Truck Simulator 2-höz. A hangokat tartalmazó csomagban a Freightliner_Argosy_3.0, a Freightliner_Coronado_1.6, a Kenworth_T800_2.1, a Kenworth_W900a_for_1.18, a Peterbilt 379EXHD_2.0 és a Peterbilt_351_2.0 kiegészítésekhez találtok újdonságokat. Letöltés...

Read More
ETS2 Engine Sound Mod v21
jan06

ETS2 Engine Sound Mod v21

Az Icemann29 által fejlesztett Engine Sound Mod valamelyik változatát egészen biztosan Ti is kipróbáltátok már az Euro Truck Simulator 2 alatt. Ha jelenleg is használjátok a kiegészítést, akkor egészen biztosan örömmel fogadjátok a hírt, hogy megérkezett a v29 változat, ami új hangokkal, zörejekkel és zajokkal vár benneteket. Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Realistic Weather Sound v1.6.2
nov25

ETS2 Realistic Weather Sound v1.6.2

nIGhT-SoN egy újabb változatával jelentkezett az általa fejlesztett Realistic Weather Sound modnak az Euro Truck Simulator 2-höz. A kiegészítésnek köszönhetően lényegében valóban olyan hangokat hallhatunk a játékban minta valódi esőzések idején. A hang mod a vezetőfülkében és a külső környezetben hallható hangokat is érinti. Letöltés (ShareMods) Letöltés (UploadFiles)

Read More
ETS2 Engine Sound Mod v1.8
okt08

ETS2 Engine Sound Mod v1.8

Az Icemann29 által fejlesztett Euro Truck Simulator 2-höz készült Engine Sound Mod kiegészítést egészen biztosan sokan ismeritek és használjátok. A kiváló motorhangokat tartalmazó kiegészítés a mai napon egy új változattal jelentkezik. Ha eddig használtátok a modot, akkor mindenképpen érdemes az 1.8-as változatra váltanotok. Letöltés (FileSwap) Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Engine Sound Mod v17
szept25

ETS2 Engine Sound Mod v17

Icemann29-nek köszönhetően új hangokkal próbálkozhattok az Euro Truck Simulator 2 alatt. A most érkezett Engine Sound Mod legújabb változata a motorhangokat cseréli le sokkal jobb minőségűekre. Az új változat ráadásul már tökéletesen működik az 1.12.1-es verzió alatt is, így nincs okotok az aggodalomra. Letöltés (FileSwap) Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Sound Mod
szept10

ETS2 Sound Mod

Dorado egy új kiegészítést készített az Euro Truck Simulator 2-höz. Az új modot azoknak ajánlom a figyelmébe, akiknek nem tetszenek a kabinban hallható eredeti hangok. Dorando sok munkával az összes kamion fülkében hallható hangját lecserélte egy kicsit jobbra. Ha szeretnétek kipróbálni, akkor nincs más dolgotok mint a letöltés gombra klikkelni. Letöltés (FileSwap) Letöltés...

Read More