GTL Kazincbarcika v1.0
febr02

GTL Kazincbarcika v1.0

Barcika neve ismerős lehet minden GTR2, GT Legends játékos számára. A kiváló hazai moddernek már számtalan új helyszínt köszönhetünk. Az elmúlt években már kicsit kevesebb újdonság érkezett Barcikától, de most Kazincbarcika 65. születésnapjára elkészítette a városi pályát a GT Legendshez. A helyszín gyönyörű és aki ismerős a városban az számtalan ismerős épületet fedezhet fel. Töltsétek le Ti is a pályát és tegyétek próbára magatokat...

Read More
GTL Roy Hesketh Circuit v1.0
szept08

GTL Roy Hesketh Circuit v1.0

Barcikának köszönhetően egy új pályát tudok megosztani a GT Legends játékosokkal, akik ezúttal a Roy Hesketh Circuiten tehetik próbára tudásukat. A valóságban is létező pálya 1953 és 1981 között várta a versenyzőket dél-afrikában. Az új helyszín természetesen ezúttal is igényesen kidolgozva, remek grafikával vár benneteket. Letöltés (ShareMods)

Read More
GTL The Dutch Polder v2.0
ápr04

GTL The Dutch Polder v2.0

Nagyon régen nem osztottam meg veletek GT Legendshez készült kiegészítést. Ez persze nem teljesen az én hibám, mivel a modderek egy része már nem nagyon készít új modokat és pályákat a játékhoz. Szerencsére Frans Rosenberg nem ilyen, így az általa most kiadott The Dutch Polder névre keresztelt helyszínét megtudom osztani veletek.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
GTL 2011 Poznan v1.0
febr04

GTL 2011 Poznan v1.0

Neel Janinak köszönhetően egy új pályát tudok megosztani a GT Legends játékosokkal. A 2011-es Poznan már ismerős lehet mindenkinek, hiszen a Race07 alatt már eddig is kipróbálható volt a helyszín. Most a GTL változat is megérkezett és hála Neel munkájának kiváló grafikával vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
GTL Maritiem Vliegkamp De Kooy v1.1
dec04

GTL Maritiem Vliegkamp De Kooy v1.1

Nezeigesnek köszönhetően egy új pályát tudok megosztani a GT Legends játékosokkal. Ezúttal a 4870 méter hosszú haditengerészeti és ipari bázisból kialakított Maritiem Vliegkamp De Kooyt ajánlom a figyelmetekbe. A Hollandiában található helyszín valószínűleg sokatok tetszését elnyeri majd.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
GTL Lydden Plain v1.0
dec04

GTL Lydden Plain v1.0

Barcikától egy újabb pálya érkezett a GT Legendshez. Ezúttal a három nyomvonalat tartalmazó Lydden Plain nevű pályán tehetitek próbára magatokat. Tesztelhetitek tudásotokat a Lydden Plain GT, Lydden Plain Rallycross és a Lydden Plain Weekend nevű nyomvonalon is.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More