Spintires Delorean Time Machine v1.0
márc07

Spintires Delorean Time Machine v1.0

Anton_Slv_102-nek köszönhetően a GTA-ból érkezett meg a Delorean Time Machine a Spintireshez. A kocsi az UAZ hangját kapta meg, de minden fontosabb részlet a helyére került és működőképes állapotban megtalálható a járművön. A 88 mérföldet terepen nem valószínű, hogy eléritek a kocsival, de azért így is nagyszerű dolog lesz kipróbálnotok ezt a különleges autót a játékban. Letöltés...

Read More
Spintires ZIL-E167 v1.1
márc07

Spintires ZIL-E167 v1.1

Sergionak köszönhetően egy nagyszerű és sehol el nem akadó teherautót próbálhattok most ki a Spintiresben.  Ez az autó pedig nem más mint a hatalmas méretekkel rendelkező ZIL-E167-es, aminek most érkezett meg az 1.1-es változata. A teherautóhoz új kiegészítések, új kerekek és új felépítmények is érkeztek, így mindenképpen érdemes az 1.1-es változattal folytatnotok a játékot. Letöltés...

Read More
Spintires Liugong 614 H
aug25

Spintires Liugong 614 H

Munkagépeket is előszeretettel készítenek a modderek a Spintireshez. Ezúttal a byPra által elkészített Liugong 614H úthengert tudom nektek kipróbálására javasolni. Ha kedvelitek a lassan, de biztosan közlekedő járműveket, akkor ez a gép is nektek készült.[paypal_donation_button] Letöltés (Openload) Letöltés (ShareMods)

Read More
Spintires RAF 2203 Goblin
aug25

Spintires RAF 2203 Goblin

Vladnnek köszönhetően egy újabb egykori szovjet autó új változatát tudom megosztani veletek. Ezúttal a RAF 2203 Goblint próbálhatjátok ki a Spintiresben, ami tolólappal és egyéb extra kiegészítésekkel vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (Openload) Letöltés (ShareMods)

Read More
Spintires BelAZ 540
aug25

Spintires BelAZ 540

Ha kedvelitek a hatalmas méretű járműveket, akkor a byPra által készített BelAZ 540-est is nektek találták ki. A hatalmas dömper számára nincs ellenfér a Spintiresben. A teherautó három extra kiegészítéssel vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (Openload) Letöltés (ShareMods)

Read More
Spintires 4 Wheels Tractor
aug25

Spintires 4 Wheels Tractor

Confortable lelkes munkájának köszönhetően egy újabb érdekes gépet tudok megosztani a Spintires játékosokkal. Ezúttal egy igazi mezőgazdasági munkagépet próbálhattok ki a játékban, amit kicsiben a földeken is láthattok. Különleges kialakítás, érdekes menettulajdonságok, kár lenne kihagynotok![paypal_donation_button] Letöltés (Openload) Letöltés (ShareMods)

Read More