ATS Mario Map v1.5
nov26

ATS Mario Map v1.5

Mario1961-nek köszönhetően egy új térképet tudok megosztani az American Truck Simulator játékosokkal. A Mario Map 1.5-ös változata rendkívül részletes kidolgozásával és sok új városával egészen biztosan sokatok kedvence lesz majd.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ATS Viva Mexico Map v0.9B
szept17

ATS Viva Mexico Map v0.9B

A hugoces által fejlesztett Viva Mexico Map számomra nem igazán volt eddig ismerős. Pedig az American Truck Simulatorhoz készült kiegészítésnek már a 0.9B változatát próbálhatjátok ki. Az új verzióban Tijuana, Mexicali, Ensenada, San Felipe, El Rosariom Punta Prieta és Guerrero Negro is meglátogatható.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ATS INTERSTATE 10 v1.2
szept17

ATS INTERSTATE 10 v1.2

A Rickpp által fejlesztett Interstate 10 térképet egészen biztosan sokan ismerik az American Truck Simulator játékosok közül. Örömmel jelenthetem, hogy a kiváló modnak megérkezett a legújabb változata. Az 1.2-es verzióban Corpus Christi, Texas és Towaoc vár benneteket, az utóbbi helyszínen még egy tesztpályát is találhattok. Töltsétek és próbáljátok ki a modot Ti is![paypal_donation_button] Letöltés...

Read More
ATS Coast to Coast Map v1.9
szept17

ATS Coast to Coast Map v1.9

Mantridnak köszönhetően az American Truck Simulator játékosok végre megkapták a Coast to Coast Map legújabb változatát. A kiváló térkép olyan helyszínekkel bővül ezúttal mint Tampa, Tulsa, Nashville, Wichita Falls, Springfield, Little Rock és Key West. Ha eddig használtátok a térképet, akkor az új verziót is érdemes kipróbálnotok![paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ATS Mexuscan v1.8.1
máj31

ATS Mexuscan v1.8.1

A ManiaX által fejlesztett Mexuscan kiegészítés előző változatait már megismerhették az American Truck Simulator játékosok az oldal segítségével. Most megérkezett a kiváló térkép legújabb, javított változata. Az 1.8.1-es verzió telepítése előtt érdemes a Coast2Coast mod 1.7.2-es változatát is felraknotok, másképp összeomolhat a kiegészítés.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ATS USA Offroad Alaska Map v1.4
máj17

ATS USA Offroad Alaska Map v1.4

Rob Viguurs már egy ideje dolgozik az American Truck Simulatorhoz készült USA Offroad Alaska térképen. Ezt már eddig is kipróbálhattátok a játék alatt, de most új változata érkezett meg a kiválóan kidolgozott pályának. Az 1.4-es változat új városokkal, új „utakkal” és természetesen az elmaradhatatlan hibajavításokkal vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More