ETS2 Saint Row Cargo Pack v3.0
júl18

ETS2 Saint Row Cargo Pack v3.0

Groningen263-nak köszönhetően egy új trailer csomag érkezett meg az Euro Truck Simulator 2-höz. Ezúttal a Saint Rowból ismerős járművek kerültek trailerre. A kiegészítésben kilenc új szállítmány kapott helyet, amelyek között a hajót és a harckocsit is megtalálhatjátok.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Addons for the Trailers and Cargo Packs v3.8
márc17

ETS2 Addons for the Trailers and Cargo Packs v3.8

Tornadonak köszönhetően egy új kiegészítés érkezett a Jazzycat által fejlesztett Euro Truck Simulator 2-höz készült Trailers and Cargo Pack 1.7-es változatához. A kiegészítésnek köszönhetően 100 újabb szállítmány vár rátok, amelyek között megtalálhatjátok a túlméretes szállítmányokat is.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Cargo Pack v6.0
jan21

ETS2 Cargo Pack v6.0

A TlesGamesnek köszönhetően megérkezett az Euro Truck Simulator 2-höz a mindenki által kedvelt Cargo Pack legújabb változata. A 6.0-ás verzióban 1.22 kompatibilitás, a hibák és a lagok kiküszöbölése volt a fő szempont, amit a srácok maradéktalanul végre is hajtottak. Vigyétek és próbáljátok ki Ti is az új változatot![paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Agricultural Trailer Mod Pack v2.2
dec30

ETS2 Agricultural Trailer Mod Pack v2.2

Satan19990 modjait nem kell bemutatnom az Euro Truck Simulator 2 játékosoknak. A kiváló modder kezei közül nagyszerű dolgok kerülnek ki. Nincs ez másképp most sem, amikor a mezőgazdasági berendezéseket tartalmazó Agricultural Trailer Mod Pack-et tudom megosztani veletek. Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 68 Roadhunter Trailer in Pack v5.3
dec22

ETS2 68 Roadhunter Trailer in Pack v5.3

A Roadhunter által fejlesztett Trailer Packkel egészen biztosan találkoztatok már az Euro Truck Simulator 2 alatt. Most megérkezett a kiváló kiegészítés legújabb változata, amiben már 68 trailer várja hogy a kamionotok után kapcsoljátok. Az új verzióban feltűnik a Krone 4 tengelyes pótkocsija és a Schmitz új trailerje is. Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 TMP Oversize Load 1-2-3 v1.1
dec06

ETS2 TMP Oversize Load 1-2-3 v1.1

A satan19990 által fejlesztett Euro Truck Simulator 2 kiegészítéseket mindig érdemes figyelemmel kísérni. Ezúttal a Trailer Mod Packben is helyet kapó Oversize Load kiegészítés három változata érkezett meg javítva. Az új verziók természetesen már tökéletesen támogatják a játék legújabb változatát, így semmi akadálya, hogy házat, aratógépet, munkagépet vagy bármi más hatalmasat szállítsatok a játékban. Letöltés Oversize Load 1...

Read More