ETS2 RusMap v1.9
ápr11

ETS2 RusMap v1.9

Aldimatornak köszönhetően a RusMap legújabb változatát tudom most megosztani az Euro Truck Simulator 2 játékosokkal. A legújabb változatban új utakkal, új városokkal és sokkal szebben kidolgozott környezettel találkozhattok. Ha szeretnétek egy kicsit Oroszországban barangolni, akkor feltétlenül klikkeljetek a letöltés gombra. Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Czech Map v1.6
nov06

ETS2 Czech Map v1.6

Majooounak köszönhetően az Euro Truck Simulator 2 játékosok birtokba vehetik a Czech Map legújabb változatát. Az 1.6-os verzió 16 km új úttal, két új várossal és új grafikai elemekkel vár benneteket. Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Big World Map & Mario Map
jún04

ETS2 Big World Map & Mario Map

Marc25, Mario, RC Team, RebuildTeam, Keda2k17, GBJ Modding és az RTB Team közös munkájaként megérkezett az Euro Truck Simulator 2-höz a Big World Map és a Mario Map egybegyúrt változata. Ha bármelyik térképet próbáltátok, akkor érdemes ezt a változatot is letöltenetek. Érdekes utak, gyönyörű grafika, minden ETS2 játékosnak ez az álma.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Czech Map v1.4
jún04

ETS2 Czech Map v1.4

Majooounak köszönhetően az ETS2 játékosok által használt Czech Map is új változattal vár benneteket. A megújult pályán két új város tűnik majd fel, így ellátogathattok Střílkybe és Zástřizlybe is. Ha eddig használtátok a térképet, akkor az új változatot sem szabad kihagynotok![paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Dirty Road Map v1.26
Már05

ETS2 Dirty Road Map v1.26

Az Aretei által fejlesztett Dirty Road térképet egészen biztosan sokan kipróbáltátok már az Euro Truck Simulator 2 alatt. Ha tetszett a kiegészítés, akkor az új változatot is egészen biztosan örömmel fogadjátok. Az 1.26-os változat számtalan apróbb javítással és az új DLC-kel kompatibilis változatban vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés Part1 (ShareMods) Letöltés Part2...

Read More
ETS2 Project Balkans v2.3
Már05

ETS2 Project Balkans v2.3

Grega, volan123 és HackerGamer közös munkájának eredményeként megérkezett az Euro Truck Simulator 2-höz a Project Balkan térkép legújabb változata. A 2.3-as verzióban Szerbiában Novi Sad és Szabadka vár benneteket új városként.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More