ETS2 Project Japan V21.08.19 1.35
Sze04

ETS2 Project Japan V21.08.19 1.35

Stoked_dude munkájának köszönhetően megérkezett az Euro Truck Simulator 2-höz a Project Japan térkép legújabb változata is. A 2017 óta folyamatosan fejlődő térképen Toyama, Kanazawa és Takayamát látogathatjátok meg, valamint ezeknek a városoknak a környékét. A térkép szép és látszik, hogy régebb óta zajlik a fejlesztés, így érdemes ezt a változatot is megnéznetek. Letöltés...

Read More
ETS2 Map of the Novosibirsk Region v1.0
Sze04

ETS2 Map of the Novosibirsk Region v1.0

Mbv2777-nek köszönhetően az Euro Truck Simulator 2 játékosok egy újabb pályán tehetik próbára magukat. Ezúttal az igazán különlegesen és szépen kidolgozott Novoszibirszk régió vár benneteket a játékban. Jelenleg két városba (Novoszibirszk és Berdsk) látogathattok el, ahol Renault és DAF kereskedőket is találhattok. Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 RusMap v1.9
ápr11

ETS2 RusMap v1.9

Aldimatornak köszönhetően a RusMap legújabb változatát tudom most megosztani az Euro Truck Simulator 2 játékosokkal. A legújabb változatban új utakkal, új városokkal és sokkal szebben kidolgozott környezettel találkozhattok. Ha szeretnétek egy kicsit Oroszországban barangolni, akkor feltétlenül klikkeljetek a letöltés gombra. Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Czech Map v1.6
nov06

ETS2 Czech Map v1.6

Majooounak köszönhetően az Euro Truck Simulator 2 játékosok birtokba vehetik a Czech Map legújabb változatát. Az 1.6-os verzió 16 km új úttal, két új várossal és új grafikai elemekkel vár benneteket. Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Big World Map & Mario Map
jún04

ETS2 Big World Map & Mario Map

Marc25, Mario, RC Team, RebuildTeam, Keda2k17, GBJ Modding és az RTB Team közös munkájaként megérkezett az Euro Truck Simulator 2-höz a Big World Map és a Mario Map egybegyúrt változata. Ha bármelyik térképet próbáltátok, akkor érdemes ezt a változatot is letöltenetek. Érdekes utak, gyönyörű grafika, minden ETS2 játékosnak ez az álma.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Czech Map v1.4
jún04

ETS2 Czech Map v1.4

Majooounak köszönhetően az ETS2 játékosok által használt Czech Map is új változattal vár benneteket. A megújult pályán két új város tűnik majd fel, így ellátogathattok Střílkybe és Zástřizlybe is. Ha eddig használtátok a térképet, akkor az új változatot sem szabad kihagynotok![paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More