ETS2 Project Balkans v5.0
dec26

ETS2 Project Balkans v5.0

Ha játszotok az Euro Truck Simulator 2-vel, akkor egészen biztosan hallottatok már a Project Balkans kiegészítésről.  Ebben a kiegészítésben Horvátország, Bosznia, Szerbia, Szlovénia és Magyarország útjain kalandozhattok. A most érkezett 5.0-ás változatban hibajavításokra és újabb fontos útvonalakra számíthattok. Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Road to Aral v1.1b
dec18

ETS2 Road to Aral v1.1b

A FunTrucker_18 és 09_kz közösen jegyzett modjával a Road to Arallal egészen biztosan találkoztatok már néhányan az Euro Truck Simulator 2 alatt. A kiegészítésnek most megérkezett a legújabb változata is, ami a ProMod alatt tapasztalható váratlan kilépéseket javítja. Töltsétek és teszteljétek! Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Project Japan V21.08.19 1.35
szept04

ETS2 Project Japan V21.08.19 1.35

Stoked_dude munkájának köszönhetően megérkezett az Euro Truck Simulator 2-höz a Project Japan térkép legújabb változata is. A 2017 óta folyamatosan fejlődő térképen Toyama, Kanazawa és Takayamát látogathatjátok meg, valamint ezeknek a városoknak a környékét. A térkép szép és látszik, hogy régebb óta zajlik a fejlesztés, így érdemes ezt a változatot is megnéznetek. Letöltés...

Read More
ETS2 Map of the Novosibirsk Region v1.0
szept04

ETS2 Map of the Novosibirsk Region v1.0

Mbv2777-nek köszönhetően az Euro Truck Simulator 2 játékosok egy újabb pályán tehetik próbára magukat. Ezúttal az igazán különlegesen és szépen kidolgozott Novoszibirszk régió vár benneteket a játékban. Jelenleg két városba (Novoszibirszk és Berdsk) látogathattok el, ahol Renault és DAF kereskedőket is találhattok. Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 RusMap v1.9
ápr11

ETS2 RusMap v1.9

Aldimatornak köszönhetően a RusMap legújabb változatát tudom most megosztani az Euro Truck Simulator 2 játékosokkal. A legújabb változatban új utakkal, új városokkal és sokkal szebben kidolgozott környezettel találkozhattok. Ha szeretnétek egy kicsit Oroszországban barangolni, akkor feltétlenül klikkeljetek a letöltés gombra. Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Czech Map v1.6
nov06

ETS2 Czech Map v1.6

Majooounak köszönhetően az Euro Truck Simulator 2 játékosok birtokba vehetik a Czech Map legújabb változatát. Az 1.6-os verzió 16 km új úttal, két új várossal és új grafikai elemekkel vár benneteket. Letöltés (ShareMods)

Read More