rF2 Milano v1.0
jan31

rF2 Milano v1.0

Az ISI által fejlesztett rFactor2-höz sajnos elég ritkán tudok nektek újdonságokat mutatni. Persze figyelemmel kísérem a játékot, így azonnal megakadt a szemem a friss újdonságokon. Most sincs ez másképp, amikor a nagyszerű grafikával és látványos vonalvezetéssel rendelkező Milanót ajánlom nektek letöltésre.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
rF2 Le Mans Bugatti v1.0
szept05

rF2 Le Mans Bugatti v1.0

Megérkezett az ECAR Tracks által fejlesztett rFactor2-es Le Mans Bugatti végleges változata. A kiváló versenypályát egészen biztosan sokan ismeritek. Az új verzió sokkal szebb grafikával, jobb gépi ellenfelekkel, valósághűbb tulajdonságokkal és sokkal jobb gépi ellenfelekkel vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
rF2 Road America v1.013sm
szept01

rF2 Road America v1.013sm

DIGGA és Senormen közös munkájának eredményeként érkezett meg az rFactor2-höz Road America legújabb változata. A most érkezett 1.013-as verzióban módosított gépi ellenfelek, az időmérőkön tapasztalható hibák kijavítása, figyelmeztető lámpák, pitlámpák,  javított textúrák, DRS zóna került bele. Ha eddig használtátok a pályát, akkor az új változat letöltésével sem szabad késlekednetek.[paypal_donation_button] Letöltés...

Read More
rF2 Autodromo di Mores v1.6
aug16

rF2 Autodromo di Mores v1.6

Az Image Space Incorporated gárdája folyamatosan dolgozik az rFactor2-n. A srácok a játék mellett a pályákra is igyekeznek kellő figyelmet fordítani, aminek köszönhetően most megérkezett az Autodromo di Mores legújabb változata. Az 1.6-os verzió számtalan újdonságot és javítást tartalmaz, így mindenképpen megéri letöltenetek.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
rF2 Road America v1.011sm
júl30

rF2 Road America v1.011sm

Daiman Patelnek köszönhetően a legendás Road America versenypálya legújabb változata is megérkezett az rFactor2-höz. A megújult helyszínen számtalan apróbb változtatás és módosítás vár benneteket. Új grafikai elemek és módosított MAS fájlok mindenképpen szót érdemelnek az újdonságok közül.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
rF2 Palm Beach 2012 v2.02
júl13

rF2 Palm Beach 2012 v2.02

Néhány napja mutattam nektek néhány előzetes képet az rFactor2-höz készülő Palm Beach 2012 legújabb változatáról. Az ISI-s srácok nem tétlenkedtek az elmúlt napokban, ennek köszönhetően máris birtokba vehetitek a teljesen felújított helyszínt.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More