ATS Freightliner Cascadia v1.1
máj17

ATS Freightliner Cascadia v1.1

Solaris36, Jon_ruda, Sergej Baltazar, SiSL és Kriechbaum közös munkája az American Truck Simulatorhoz készült Freightliner Cascadia kamion. A gépet már eddig is használhattátok a játék alatt, de most megérkezett az új változat. Az 1.1-es verzió javított sebességmérővel, új váltóval, szebb grafikával és hibajavításokkal vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ATS International Prostar v1.2
máj17

ATS International Prostar v1.2

Az American Truck Simulator játékosoknak nem kell bemutatnom a franck, Dominique. mc40in és TruckerStas által fejlesztett International Prostar kamiont. A nagyszerűen elkészített gépnek most megérkezett az 1.2-es változata. Az új változat számtalan apróbb módosítással és átdolgozott textúrákkal vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ATS ETS2 Trucks Pack v1
márc16

ATS ETS2 Trucks Pack v1

Pennekernek köszönhetően egy újabb kamionokat próbálhattok ki az American Truck Simulatorban. Ezúttal az Euro Truck Simulator 2-ből megismert gépeket tesztelhetitek. A csomagban megtalálhatjátok a DAF XF 105, DAF XF EURO 6, Iveco Stralis, Iveco Stralis Hi-Way, MAN TGX, Mercedes-Benz Acsros, Mercedes-Benz 2014 Acsros, Renault Magnum, Renault Premium, Scania R, Scania Streamline, Volvo FH és a Volvo FH16...

Read More
ATS Iveco Startor 6×6
febr25

ATS Iveco Startor 6×6

Senikafnak köszönhetően most az American Truck Simulator játékosok is kipróbálhatják az Euro Truck Simulator 2-höz készült Iveco Startor 6×6 kamiont. A gép három kabinnal és alvázzal, egyedi belsővel, saját hangokkal és természetesen tuningolási lehetőséggel vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ATS Volvo VNL v2.0
febr25

ATS Volvo VNL v2.0

DeXtor31-nek köszönhetően végre az American Truck Simulator alatt is élvezhetitek a VOLVO VNL kamionját. Az eredetileg ETS2-höz készült mod átkonvertált változata kiválóan sikerült, aminek köszönhetően egyedi belsővel, remek hangokkal és számtalan extrával vár bennetek a gép az SCS Software új játékában is.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ATS Mack Vision v1.0
febr25

ATS Mack Vision v1.0

Megatruck munkájának köszönhetően egy újabb gépet tudtok kipróbálni az American Truck Simulatorban. Ezúttal a Kenworth vezetőfülkével rendelkező és a Kenworth kereskedésekben megvásárolható Mack Visiont próbálhatjátok ki a játékban.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More