rF Chang International Circuit v1.1
szept08

rF Chang International Circuit v1.1

Barcika munkáját konvertálta át az rFactor alá Rainmaker. A kiváló hazai moddernek köszönhetően ezúttal a Chang International Circuit vár benneteket a játékban. Az új helyszín remek grafikával várja a vállalkozó szellemű játékosokat. Letöltés (ShareMods)

Read More
rF Nemuno Zeidas Snow Track v1.0
dec20

rF Nemuno Zeidas Snow Track v1.0

Az rFactor játékosokkal az utóbbi időben viszonylag ritkán tudok megosztani új kiegészítéseket. Szerencsére most Stig Bidstrupnak köszönhetően megérkezett a havas Nemuno Zeidas Snow Track pálya, amit mind a két irányba kipróbálhattok. Ha kedvelitek a nehéz körülményeket, akkor érdemes egy pillantást vetnetek az új helyszínre![paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
rF Safari Rally Kenya – Stage1
júl14

rF Safari Rally Kenya – Stage1

Egy új rFactor helyszínt tudok megosztani veletek. Az új pálya azoknak tetszik majd igazából, akik kedvelik a rallyzást és az egzotikus helyszíneket. A Safari Rally Kenya első szakasza nekik lesz ideális választás. Murvás pálya, rendkívül gyors részek és sok kihívás vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
rF Continental Divide Raceway v1.0
júl10

rF Continental Divide Raceway v1.0

Emery és Enfield közös munkájának eredményeként egy új helyszínt tudok megosztani az rFactor játékosokkal. Ezúttal az amerikai Continental Divide Raceway-en tehetitek próbára magatokat. Az országúti pálya egyedi hangulatával biztosan magával ragad majd benneteket is.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
rF Anneau du Rhin 2016 v1.0
júl10

rF Anneau du Rhin 2016 v1.0

Boblebric és NeelJ közös munkájának köszönhetően egy új pályát tudok megosztani az rFactor játékosokkal. Ezúttal a sokak által kedvelt és használt Anneau du Rhin 2016-os változata érkezett meg a játékhoz. Ha kedvelitek a gyors és technikás pályákat, akkor ne habozzatok a letöltéssel![paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
rF Baskerville Raceway v1.1
júl08

rF Baskerville Raceway v1.1

Az rFactor játékosok nincsenek elkényeztetve új helyszíneket illetően. Szerencsére azért néhány modder még dolgozik az ISI régi játéka alá. Ennek köszönhetően kaptuk most meg Baskerville legújabb változatát, amit BJ911 készített. Az 1.1-es verzió hibajavításokkal és lecserélt égbolttal vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More