ETS2 AI Traffic Pack v3.8
júl18

ETS2 AI Traffic Pack v3.8

Jazzycat kiegészítéseit egészen biztosan sokan használjátok az Euro Truck Simulator 2 alatt. Ezúttal a mindenki által nagyon jól ismert AI Traffic Pack új változata érkezett meg. A 3.8-as verzióban természetesen még több autó vár benneteket, így még jobban tudjátok színesíteni a játék forgalmát.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Taxi Traffic Pack v0.9
júl18

ETS2 Taxi Traffic Pack v0.9

Skleroza legújabb Euro Truck Simulator 2-es kiegészítésével a forgalmat színesíthetitek egy kicsit a játékban. A legújabb mod segítségével néhány új taxi érkezik a forgalomba, ami különböző színekben és típusokban jelenik majd meg a játékban. Ha kicsit unalmas a forgalom, akkor feldobhatjátok ezzel a moddal pillanatok alatt.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 AI Traffic Mod Pack v1.22.2
márc06

ETS2 AI Traffic Mod Pack v1.22.2

A Taina95 által készített kiegészítéseket egészen biztosan sokan kipróbáltátok már az Euro Truck Simulator 2 alatt. Most az AI Traffic Mod Pack kapott új változatot. Az 1.22.2-es változatban a hibák javításán kívül néhány új gép is bekerült (Audi: Q7, V12, TT RS Cab, TTS, S3, RS6 Avant, RS5, R8 Spyder, Alfa: Mito Quadrifoglio Verde, Brera Italia Independent, 8C Competizione Spider, 8C Competizione, BMW E34, Hummer H3, Lotus Esprit...

Read More
ETS2 Trailers and Cargo Pack v3.7
jan17

ETS2 Trailers and Cargo Pack v3.7

Jazzycat egyik legnépszerűbb Euro Truck Simulator 2-höz készült kiegészítése a Trailers and Cargo Pack. A nagyszerű csomagnak megérkezett a 3.7-es verziója, amelyben már 116 új trailer, 453 új szállítmány, 473 közlekedésben résztvevő trailer és 2000 egyedi festés kapott helyet. Ha szeretnétek kicsit feldobni az ETS2 világát, akkor ezt a modot mindenképpen ajánlom hozzá.[paypal_donation_button] Letöltés...

Read More
ETS2 AI Traffic Pack Mod v1.22
jan05

ETS2 AI Traffic Pack Mod v1.22

Taina95 kiegészítéseit minden Euro Truck Simulator 2 játékos ismeri és szereti. Ezúttal az általa készített AI Traffic Pack modot szeretném a figyelmetekbe ajánlani, amivel a játék forgalmát tudjátok egy kicsit színesebbé tenni. Az igényesen elkészített kiegészítést mindenképpen érdemes kipróbálnotok![paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Real Gas Station v1.22.x
dec22

ETS2 Real Gas Station v1.22.x

A Fred_be által fejlesztett Real Gas Station kiegészítést egészen biztosan sokan kipróbáltátok már az Euro Truck Simulator 2 alatt. A valódi benzinkutakat varázsoló modnak most megérkezett a legújabb változata, ami már az 1.22.x változatok alatt és a legtöbb térkép alatt tökéletesen működik. Letöltés (ShareMods)

Read More