ETS2 AI Traffic Pack v14.8
márc20

ETS2 AI Traffic Pack v14.8

Jazzycat kiegészítéseit egészen biztosan nagyon sokan használjátok az Euro Truck Simulator 2 alatt. Ezúttal az AI Traffic Pack legújabb változatát tudom a figyelmetekbe ajánlani. Ezúttal már 467 új közlekedésben résztvevő autót kaptok, ha telepítitek a kiegészítést. Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 AI Traffic v4.2
aug18

ETS2 AI Traffic v4.2

Megérkezett a D.B Creation által fejlesztett AI Traffic kiegészítés legújabb változata. Az Euro Truck Simulator 2 forgalmát jobbá tévő mod legújabb változatában a gép által irányított autók és kamionok sebességei lettek reálisabbra beállítva, de szebb lámpákat is kaptak a kamionok és új betöltőképekkel egészült ki a mod. Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Igrek AI Mod v2
ápr26

ETS2 Igrek AI Mod v2

Nem tudom próbáltátok-e már a Luigi és az Igrek Trans Mods által fejlesztett Igrek AI Modot, de most megérkezett a v2-es változata a kiegészítésnek. Én eddig nem találkoztam ezzel a módosítással, de számtalan apróságban javulást ígérnek a fejlesztők. A gép által irányított autók sokkal többet előznek, a lámpákat másképp használják és újdonságként a kiegészítés támogatja már a Promods v1.91-es változatát. Letöltés...

Read More
ETS2 Realistic Physics Mod v3.1
márc25

ETS2 Realistic Physics Mod v3.1

Egyre több fizikai módosítás készül az Euro Truck Simulator 2-höz, amelyek között akad jó és rossz is. Ezúttal a MahbeR által fejlesztett Realistic Physics Mod legújabb változatát tudom megosztani veletek. A most érkezett 3.1-es változat már tökéletesen működik az 1.16.x változatok alatt is. Letöltés (ShareMods)

Read More
ETS2 Realistic Sleeping
febr21

ETS2 Realistic Sleeping

A most érkezett Realistic Sleeping kiegészítésnek igazából nincs sok értelme, de ha már kiadták az Euro Truck Simulator 2-höz és valóban egy kicsit növeli a realitást, akkor megosztom veletek. A modban egyetlen dolog amit lehet csinálni, hogy az alvási időt valóban a kamion ágyában tölthetjük. Ha úgy gondoljátok feldobjátok a játékot ezzel a kiegészítéssel, akkor klikkeljetek a letöltés gombra! Letöltés...

Read More
ETS2 Awesome Radio
szept17

ETS2 Awesome Radio

Spopoknak köszönhetően egy igazán kiváló kiegészítést tudok megosztani az Euro Truck Simulator 2 játékosokkal. Ez a mod azoknak a tetszését nyeri majd el, akik vezetés közben rendszeresen hallgatják a kamionok rádióit. Az új kiegészítésnek köszönhetően már több mint 500 állomás közül tudjátok kiválasztani a nektek szimpatikus adót. Letöltés (FileSwap) Letöltés (ShareMods)

Read More