AC Car Radar v1.4
dec06

AC Car Radar v1.4

Az Assetto Corsához készült egyik leghasznosabb segítség a Car Radar app, amivel a futamok alatt könnyen láthatóvá válnak az ellenfelek. Ezzel sok potenciális balesetet kerülhetünk el. A most érkezett 1.4-es változat még tökéletesebb lett, így érdemes a letöltésre kattintanotok. Letöltés (RaceDepartment)

Read More
AC Car Radar v1.2
aug23

AC Car Radar v1.2

A Car Radar egy nagyon hasznos kiegészítés az Assetto Corsához, amivel sok ütközést, balesetet és vitát kerülhettek el. A kiegészítésnek köszönhetően egy kis képen láthatjátok az autókat a környéketeken. Gondolom nem kell ecsetelnem ez mekkora segítség egy-egy szorosabb futam alatt.[paypal_donation_button] Letöltés (Openload) Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Car Radar v1.1
jún30

AC Car Radar v1.1

Itsjustdelnek köszönhetően megérkezett az online Assetto Corsa versenyeken nagyszerűen használható Car Radar kiegészítés új változata. Az aprócska applikáció segítségével mindig pontosan tudni fogjátok, hogy az ellenfelek autói hol is helyezkednek el hozzátok képest. A használatával sok kellemetlen balesetet és kiesést tudtok elkerülni.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Car Radar
jún10

AC Car Radar

Itsjustdel Assetto Corsához készült Car Radar kiegészítése nagyon okos segítség lehet online versenyeken. Az aprócska applikációnak köszönhetően mindig tudni fogjátok, hogy az ellenfelek merre helyezkednek el hozzátok képest. Ennek köszönhetően kevesebb váratlan balesetre, ütközésre vagy kiszorításra lehet számítani.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Pitboard v0.3.1
márc31

AC Pitboard v0.3.1

Mathias Andrenak köszönhetően egy igazán érdekes kiegészítést tudok megosztani az Assetto Corsa játékosokkal. A Pitboard névre keresztelt kiegészítésnek köszönhetően a célegyenesben szinte minden fontosabb adat feltűnik egy táblán, ezzel is közelebb hozva hozzánk a versenyzés különleges világát.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Assetto Corsa Magyarítás v1.7.5
aug17

AC Assetto Corsa Magyarítás v1.7.5

Csorinak köszönhetően végre magyarul is élvezhetitek az Assetto Corsát. Sok munkával elkészült a játék 1.7.5-ös változatának magyarított keretrendszere. Ha szeretnétek magyarul élvezni a játékot, akkor nincs más dolgotok mint a letöltés gombra klikkelni :)[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More