AC Hong Kong
márc12

AC Hong Kong

Dehynek köszönhetően egy újabb pályán próbálhatjátok ki magatokat az Assetto Corsában. Ezúttal Hong Kong városi utcáin versenyezhettek egy jót. A pálya ezúttal is remekül ki lett dolgozva, de ez nem véletlen, hiszen ezúttal is egy konvertált helyszínt tudok megosztani veletek. Mindenesetre ha kedvelitek a városi pályákat, akkor tegyétek próbára magatokat itt is! Letöltés (ShareMods)

Read More
AC New York
márc12

AC New York

Dehynek köszönhetően egy érdekes városi pályán tehetitek próbára magatokat az Assetto Corsában, ahol ezúttal New York vár benneteket tárt karokkal. A pálya a hatalmas széles utakkal és út mellett található házakkal egészen elképesztő látványt nyújt. Igazán ügyes konvertálással lesz dolgotok ha letöltitek a helyszínt. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Ebisu Higashi
márc05

AC Ebisu Higashi

Ezúttal egy japán helyszínt hoztam az Assetto Corsa játékosoknak, akik most az Ebisu Higashin próbálhatják ki magukat. A pálya kifejezetten driftelésre lett kialakítva és ennek megfelelően nagyon népszerű a távol-keleti országban. Most Ti is kipróbálhatjátok magatok ezen az érdekes versenypályán, de érdemes ehhez egy driftelésre megfelelő autót választanotok. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC USA International Raceway
márc05

AC USA International Raceway

Ismét egy versenypályát hoztam az Assetto Corsa játékosoknak, akik ezúttal az USA International Raceway vonalvezetésén tehetik próbára magukat. A pálya remek grafikával és igényes kidolgozással vár benneteket. A pálya számtalan trükkös kanyarral vár benneteket és ideális helyszín kisebb kategóriás autók kipróbálására. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Hong
márc05

AC Hong

Ismét egy pálya, ami valószínűleg sokatok tetszését elnyeri majd. Ezúttal a Hong nevet viselő helyszínt osztom meg veletek, ahol városi utakon kell kanyarognotok az autókkal. Érdekes és izgalmas vonalvezetés remek grafikával párosul, így kár lenne kihagynotok ezt a helyszínt is. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Shakedown 26 Rallye La Nucia
márc05

AC Shakedown 26 Rallye La Nucia

Ezúttal egy rally szakaszon tehetitek próbára magatokat az Assetto Corsában. A Rallye La Nucia Shakedownja vár benneteket gyönyörű grafikával és elképesztően érdekes vonalvezetéssel. Ha kedvelitek a rally helyszíneket, akkor ezt a pályát sem szabad kihagynotok. Letöltés (ShareMods)

Read More