AC Mario Kart 8 Royal Raceway
feb09

AC Mario Kart 8 Royal Raceway

Soyo úgy gondolta érdekes lehet az Assetto Corsában, ha a Mario Kart 8 pályáin tesszük próbára magunkat. Ennek köszönhetően készült el a játékhoz az elképesztő Royal Raceway, ami hűen hozza az Assetto Corsa alatt is a Mario Kart világát. Ha van kedvetek egy kicsit viccesebb környezetben versenyezni, akkor töltsétek le ezt a pályát is! Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Kakucs Ring v0.95
feb09

AC Kakucs Ring v0.95

Prazeleenek köszönhetően ismét egy magyar helyszínen tehetitek próbára magatokat az Assetto Corsában, amihez ezúttal a Kakucs Ring 0.95-ös változata érkezett meg. A pálya vonalvezetése kifejezetten rövid, de ez nem lehet akadálya, hogy izgalmas és érdekes versenyeket fussatok rajta. Ha kedvelitek a hazai helyszíneket, akkor ezt a pályát se hagyjátok ki! Letöltés (RaceDepartment)

Read More
AC Tour de Corse Muracciole-Vezzani v1.0
Sze02

AC Tour de Corse Muracciole-Vezzani v1.0

JCRR-nek köszönhetően egy rally szakaszt tudok most megosztani az Assetto Corsa játékosokkal. Ezúttal a legendás Tour de Corse Muracciole-Vezzani szakaszán tehetitek próbára magatokat. Ha kedvelitek a kanyar rally helyszíneket, akkor érdemes ezt a pályát is letöltenetek. Letöltés (RaceDepartment)

Read More
AC Poligon v0.1
Sze02

AC Poligon v0.1

Eg01st munkájának köszönhetően egy újabb versenypályát tudok az Assetto Corsa játékosok figyelmébe ajánlani. Ezúttal a rendkívül egyszerű és leginkább tesztelésre használható Poligon kipróbálását javaslom nektek. A vonalvezetés egyszerű, így nyugodtan próbálgathatjátok rajta az autókat. Letöltés (RaceDepartment)

Read More
AC Skid Pack 3in1
Júl01

AC Skid Pack 3in1

A Burnout Masters gárdájának köszönhetően egy egészen pofás pályacsomagot tudok most megosztani az Assetto Corsa játékosokkal. A Skid Packben három új helyszínen próbálhatjátok ki magatokat, amelyek a következők: Summernats, Brashernats, Gazzanats. Töltsétek és teszteljétek Ti is! Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Monaco Race Of Champions HeadtoHead v1.1
jan06

AC Monaco Race Of Champions HeadtoHead v1.1

AlienGTR-nek köszönhetően egy ismerős pályát tehetitek próbára magatokat az Assetto Corsában. A Race of Champions versenyt repítette el a kiváló modder Monacoba, ahol a város kanyargós utcáin lehet versenyezni a haverokkal. Letöltés (ShareMods)

Read More