AC Roads of Chile
ápr18

AC Roads of Chile

Kedvelitek egy hegyi versenyeket? Szeretitek magatokat próbára tenni kanyargós pályákon? Akkor a most érkezett Roads of Chile kiegészítés az Assetto Corsához nektek készült. A pályán akár 10-en is versenyezhettek egyszere, lehetőségetek nyílik hegynek fel és hegynek le is próbára tennetek magatokat. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Final Fantasy – Besaid Temple v1.0
márc15

AC Final Fantasy – Besaid Temple v1.0

Ezúttal egy pályát hoztam az Assetto Corsa játékosoknak. A Final Fantasy sorozat rajongóinak biztosan mond valamit a Besaid Temple név (nekem sajnos nem). Egy alapvetően szép grafikával elkészített murvás pályáról van szó, ahol legalább egyszer nektek is érdemes végiggurulni. Töltsétek le és teszteljétek az új helyszínt! Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Suzuka
okt18

AC Suzuka

Az Assetto Corsa Competizione egyik pályáját hozták el nekünk az Assetto Corsához. Ezúttal Suzukán próbálhatjátok ki magatokat. Ha kedvelitek a japán versenypályát, akkor mindenképpen érdemes a letöltés gombra klikkelnetek. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Las Vegas Motor Speedway Infield
okt18

AC Las Vegas Motor Speedway Infield

Egy pályát is hoztam ma az Assetto Corsa játékosoknak, akik ezúttal a Las Vegas Motor Speedwayen tehetik próbára magukat. Az amerikai versenypályának van egy road vonalvezetése is, amit most kipróbálhattok most a játékban. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Mario Kart 8 Royal Raceway
febr09

AC Mario Kart 8 Royal Raceway

Soyo úgy gondolta érdekes lehet az Assetto Corsában, ha a Mario Kart 8 pályáin tesszük próbára magunkat. Ennek köszönhetően készült el a játékhoz az elképesztő Royal Raceway, ami hűen hozza az Assetto Corsa alatt is a Mario Kart világát. Ha van kedvetek egy kicsit viccesebb környezetben versenyezni, akkor töltsétek le ezt a pályát is! Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Kakucs Ring v0.95
febr09

AC Kakucs Ring v0.95

Prazeleenek köszönhetően ismét egy magyar helyszínen tehetitek próbára magatokat az Assetto Corsában, amihez ezúttal a Kakucs Ring 0.95-ös változata érkezett meg. A pálya vonalvezetése kifejezetten rövid, de ez nem lehet akadálya, hogy izgalmas és érdekes versenyeket fussatok rajta. Ha kedvelitek a hazai helyszíneket, akkor ezt a pályát se hagyjátok ki! Letöltés (RaceDepartment)

Read More