AC Tour de Corse Muracciole-Vezzani v1.0
Sze02

AC Tour de Corse Muracciole-Vezzani v1.0

JCRR-nek köszönhetően egy rally szakaszt tudok most megosztani az Assetto Corsa játékosokkal. Ezúttal a legendás Tour de Corse Muracciole-Vezzani szakaszán tehetitek próbára magatokat. Ha kedvelitek a kanyar rally helyszíneket, akkor érdemes ezt a pályát is letöltenetek. Letöltés (RaceDepartment)

Read More
AC Poligon v0.1
Sze02

AC Poligon v0.1

Eg01st munkájának köszönhetően egy újabb versenypályát tudok az Assetto Corsa játékosok figyelmébe ajánlani. Ezúttal a rendkívül egyszerű és leginkább tesztelésre használható Poligon kipróbálását javaslom nektek. A vonalvezetés egyszerű, így nyugodtan próbálgathatjátok rajta az autókat. Letöltés (RaceDepartment)

Read More
AC Skid Pack 3in1
Júl01

AC Skid Pack 3in1

A Burnout Masters gárdájának köszönhetően egy egészen pofás pályacsomagot tudok most megosztani az Assetto Corsa játékosokkal. A Skid Packben három új helyszínen próbálhatjátok ki magatokat, amelyek a következők: Summernats, Brashernats, Gazzanats. Töltsétek és teszteljétek Ti is! Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Monaco Race Of Champions HeadtoHead v1.1
jan06

AC Monaco Race Of Champions HeadtoHead v1.1

AlienGTR-nek köszönhetően egy ismerős pályát tehetitek próbára magatokat az Assetto Corsában. A Race of Champions versenyt repítette el a kiváló modder Monacoba, ahol a város kanyargós utcáin lehet versenyezni a haverokkal. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Asebo Touge Down Hill v0.1
dec29

AC Asebo Touge Down Hill v0.1

Logi820-nak köszönhetően egy újabb pályát tudok megosztani az Assetto Corsa játékosokkal. Bár még nem a végleges változata az új helyszínnek, de már próbára tehetitek magatokat az Asabo Touge Down Hill versenypályán, ami gyönyörű grafikával és érdekes vonalvezetéssel vár benneteket. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Road Atlanta v1.3
dec23

AC Road Atlanta v1.3

Jim Lloydnak köszönhetően az általam annyira kedvelt Road Atlanta is megújult az Assetto Corsa alatt. A most érkezett 1.3-as változatban a két 2018-as vonalvezetést lehet kipróbálni. Természetesen nagyon részletesen, pontosan elkészített pályáról van szó, amit kár lenne kihagynotok. Letöltés (ShareMods)

Read More