AC Cathedral of Syracuse
júl08

AC Cathedral of Syracuse

Egy teljesen új és elég érdekes pályát hoztam most nektek az Assetto Corsához, amit a Gran Turismo 6 játékosok egészen biztosan elég jól ismernek. A Cathedral of Syracuse neve ismerősen csenghet sokatok számára, de most végre a Kunos Simulazioni játékában is visszaköszön ez a helyszín majd. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Chinese Soya-Bean Circuit v1.0
máj30

AC Chinese Soya-Bean Circuit v1.0

Színes, díszes, érdekes, akkor ez csakis egy kitalált kínai versenypálya lehet. Az 1.2 km-es pálya egy mobilos játékból érkezett meg az Assetto Corsához. Összesen tízen állhattok rajthoz egy futamon, ami egy ilyen rövid pályán éppen elég lehet. Gyors online futamokhoz ideális helyszínről van szó, így mindenképpen ajánlom a letöltést. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Canada 2021 – Circuit Gilles Villeneuve
máj30

AC Canada 2021 – Circuit Gilles Villeneuve

Egy újabb pályát tudom megosztani az Assetto Corsa játékosokkal. A rendkívül gyors és jó vonalvezetésű Circuit Gilles Villeneuve pályát nagyon sokan ismerhetitek, hiszen a Kanadai Nagydíj évről-évre ezen a helyszínen kerül megrendezésre. Most a 2021-es változatán tehetitek próbára magatok a pályának. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Lime Rock Park Version v1.0
máj16

AC Lime Rock Park Version v1.0

A Reboot Teamnek köszönhetően egy kiváló versenypályát ajánlok most az Assetto Corsa játékosok figyelmébe. Lime Rock Park neve azoknak mondhat valamit, akik kicsit otthon vannak az amerikai autóversenyzésben vagy sokat játszanak az iRacinggel. Ezt a nagyszerű versenypályát most az Assetto Corsában is kipróbálhatjátok és ahogy azt megszokhattátok remek vonalvezetés és kiváló grafika vár benneteket itt is. Letöltés...

Read More
AC Mulholland Drive v1.0
máj09

AC Mulholland Drive v1.0

A Mullholland Drive neve egészen biztosan ismerősen cseng sokatoknak. Ez az út Dél-Kaliforniában a Santa Monica hegység mellett vezet. Most ebben a festői környezetben tudjátok kipróbálni kedvenc autótokat. Ha kedvelitek a kanyargós utakat és a szépen kidolgozott környezetet, akkor mindenképpen tegyetek egy próbát az új pályával. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Calder Park Raceway v1.0
máj02

AC Calder Park Raceway v1.0

30 rajthellyel, kiváló kamerákkal, éjszakai fényekkel vár benneteket a Calder Park Raceway az Assetto Corsa alatt is. Ha eddig még nem próbáltátok ki ezt a nagyszerű versenypályát, akkor érdemes a letöltés gombra klikkelnetek. Igazi igényes munkával lesz dolgotok, amit bátran ajánlok nektek használatra. Letöltés (ShareMods)

Read More