AC Skid Pack 3in1
Júl01

AC Skid Pack 3in1

A Burnout Masters gárdájának köszönhetően egy egészen pofás pályacsomagot tudok most megosztani az Assetto Corsa játékosokkal. A Skid Packben három új helyszínen próbálhatjátok ki magatokat, amelyek a következők: Summernats, Brashernats, Gazzanats. Töltsétek és teszteljétek Ti is! Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Monaco Race Of Champions HeadtoHead v1.1
jan06

AC Monaco Race Of Champions HeadtoHead v1.1

AlienGTR-nek köszönhetően egy ismerős pályát tehetitek próbára magatokat az Assetto Corsában. A Race of Champions versenyt repítette el a kiváló modder Monacoba, ahol a város kanyargós utcáin lehet versenyezni a haverokkal. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Asebo Touge Down Hill v0.1
dec29

AC Asebo Touge Down Hill v0.1

Logi820-nak köszönhetően egy újabb pályát tudok megosztani az Assetto Corsa játékosokkal. Bár még nem a végleges változata az új helyszínnek, de már próbára tehetitek magatokat az Asabo Touge Down Hill versenypályán, ami gyönyörű grafikával és érdekes vonalvezetéssel vár benneteket. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Road Atlanta v1.3
dec23

AC Road Atlanta v1.3

Jim Lloydnak köszönhetően az általam annyira kedvelt Road Atlanta is megújult az Assetto Corsa alatt. A most érkezett 1.3-as változatban a két 2018-as vonalvezetést lehet kipróbálni. Természetesen nagyon részletesen, pontosan elkészített pályáról van szó, amit kár lenne kihagynotok. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Anarchy Acres v1.0.1
dec23

AC Anarchy Acres v1.0.1

A focusedgaming kiadta az Anarchy Acres legújabb változatát. Be kell vallanom, hogy eddig még nem próbáltam ki ezt a pályát, pedig a vonalvezetése alapján érdekes helyszínnel lenne dolgom. Az új változatban egy kicsit átdolgozásra került a vonalvezetés, így még jobban lehet rajta versenyezni. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Tandem Desert v1.0
dec23

AC Tandem Desert v1.0

M96k3y igazán egzotikus környezetet hozott össze a Tandem Desert versenypályán. Vannak itt pálmafák, széles utak, színes környezet, így szinte öröm végigmenni ezen a frissen elkészült versenypályán. Ha kedvelitek az érdekes helyszíneket, akkor a Tandem Desert is kipróbálós lesz a számotokra. Letöltés (ShareMods)

Read More