AC Fukuoka v0.3
szept01

AC Fukuoka v0.3

A városi pályák sokak szívének kedvesek. Általában a megszokott helyszínekre látogathatunk el az autóverseny játékokban, de az Assetto Corsa játékosok egy ideje már kirándulhatnak Fukuokába is. Ezúttal ennek a helyszínnek a legújabb változata érkezett meg, amit most én is megosztok veletek. Töltsétek le és próbáljátok ki magatokat a városi pályán! Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Eiger Nordwand
jún24

AC Eiger Nordwand

Pályát manapság már egyre ritkábban tudok megosztani az Assetto Corsa játékosokkal. Szerencsére azért néha érkezik egy-egy érdekesebb helyszín. Ilyen a mostani is. Ezúttal Svájcban az Eiger Nordwandon tehetitek próbára magatokat. A gyönyörűen kidolgozott helyszín négy versenyvonallal vár benneteket. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Hong Kong
márc12

AC Hong Kong

Dehynek köszönhetően egy újabb pályán próbálhatjátok ki magatokat az Assetto Corsában. Ezúttal Hong Kong városi utcáin versenyezhettek egy jót. A pálya ezúttal is remekül ki lett dolgozva, de ez nem véletlen, hiszen ezúttal is egy konvertált helyszínt tudok megosztani veletek. Mindenesetre ha kedvelitek a városi pályákat, akkor tegyétek próbára magatokat itt is! Letöltés (ShareMods)

Read More
AC New York
márc12

AC New York

Dehynek köszönhetően egy érdekes városi pályán tehetitek próbára magatokat az Assetto Corsában, ahol ezúttal New York vár benneteket tárt karokkal. A pálya a hatalmas széles utakkal és út mellett található házakkal egészen elképesztő látványt nyújt. Igazán ügyes konvertálással lesz dolgotok ha letöltitek a helyszínt. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Ebisu Higashi
márc05

AC Ebisu Higashi

Ezúttal egy japán helyszínt hoztam az Assetto Corsa játékosoknak, akik most az Ebisu Higashin próbálhatják ki magukat. A pálya kifejezetten driftelésre lett kialakítva és ennek megfelelően nagyon népszerű a távol-keleti országban. Most Ti is kipróbálhatjátok magatok ezen az érdekes versenypályán, de érdemes ehhez egy driftelésre megfelelő autót választanotok. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC USA International Raceway
márc05

AC USA International Raceway

Ismét egy versenypályát hoztam az Assetto Corsa játékosoknak, akik ezúttal az USA International Raceway vonalvezetésén tehetik próbára magukat. A pálya remek grafikával és igényes kidolgozással vár benneteket. A pálya számtalan trükkös kanyarral vár benneteket és ideális helyszín kisebb kategóriás autók kipróbálására. Letöltés (ShareMods)

Read More