AC Circuit Thermalito v1.11
okt09

AC Circuit Thermalito v1.11

Egy igazán érdekes kitalált versenypályán tudjátok kipróbálni magatokat az Assetto Corsában. A Kaliforniai Thermalito városánál található vízerőmű adta az ötletet a pályához, amely körül kiváló utak biztosítanak a nagyszerű versenyzésre lehetőséget. A pálya rögtön több vonalvezetéssel is vár benneteket, amit kár lenne kihagynotok. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Country Woods + Hometown
okt09

AC Country Woods + Hometown

A Need For Speed játékosok számára ismerős lehet Country Woods, ahol nagyszerű versenyeket lehetett futni a Hot Pursuitban. Most ez a helyszín érkezett meg teljesen átdolgozva az Assetto Corsához. Ha kedvelitek a kicsit különlegesebb pályákat, akkor klikkeljetek a letöltés gombra! Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Cathedral of Syracuse
júl08

AC Cathedral of Syracuse

Egy teljesen új és elég érdekes pályát hoztam most nektek az Assetto Corsához, amit a Gran Turismo 6 játékosok egészen biztosan elég jól ismernek. A Cathedral of Syracuse neve ismerősen csenghet sokatok számára, de most végre a Kunos Simulazioni játékában is visszaköszön ez a helyszín majd. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Chinese Soya-Bean Circuit v1.0
máj30

AC Chinese Soya-Bean Circuit v1.0

Színes, díszes, érdekes, akkor ez csakis egy kitalált kínai versenypálya lehet. Az 1.2 km-es pálya egy mobilos játékból érkezett meg az Assetto Corsához. Összesen tízen állhattok rajthoz egy futamon, ami egy ilyen rövid pályán éppen elég lehet. Gyors online futamokhoz ideális helyszínről van szó, így mindenképpen ajánlom a letöltést. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Canada 2021 – Circuit Gilles Villeneuve
máj30

AC Canada 2021 – Circuit Gilles Villeneuve

Egy újabb pályát tudom megosztani az Assetto Corsa játékosokkal. A rendkívül gyors és jó vonalvezetésű Circuit Gilles Villeneuve pályát nagyon sokan ismerhetitek, hiszen a Kanadai Nagydíj évről-évre ezen a helyszínen kerül megrendezésre. Most a 2021-es változatán tehetitek próbára magatok a pályának. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Lime Rock Park Version v1.0
máj16

AC Lime Rock Park Version v1.0

A Reboot Teamnek köszönhetően egy kiváló versenypályát ajánlok most az Assetto Corsa játékosok figyelmébe. Lime Rock Park neve azoknak mondhat valamit, akik kicsit otthon vannak az amerikai autóversenyzésben vagy sokat játszanak az iRacinggel. Ezt a nagyszerű versenypályát most az Assetto Corsában is kipróbálhatjátok és ahogy azt megszokhattátok remek vonalvezetés és kiváló grafika vár benneteket itt is. Letöltés...

Read More