AC Suzuka
okt18

AC Suzuka

Az Assetto Corsa Competizione egyik pályáját hozták el nekünk az Assetto Corsához. Ezúttal Suzukán próbálhatjátok ki magatokat. Ha kedvelitek a japán versenypályát, akkor mindenképpen érdemes a letöltés gombra klikkelnetek. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Las Vegas Motor Speedway Infield
okt18

AC Las Vegas Motor Speedway Infield

Egy pályát is hoztam ma az Assetto Corsa játékosoknak, akik ezúttal a Las Vegas Motor Speedwayen tehetik próbára magukat. Az amerikai versenypályának van egy road vonalvezetése is, amit most kipróbálhattok most a játékban. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Mario Kart 8 Royal Raceway
febr09

AC Mario Kart 8 Royal Raceway

Soyo úgy gondolta érdekes lehet az Assetto Corsában, ha a Mario Kart 8 pályáin tesszük próbára magunkat. Ennek köszönhetően készült el a játékhoz az elképesztő Royal Raceway, ami hűen hozza az Assetto Corsa alatt is a Mario Kart világát. Ha van kedvetek egy kicsit viccesebb környezetben versenyezni, akkor töltsétek le ezt a pályát is! Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Kakucs Ring v0.95
febr09

AC Kakucs Ring v0.95

Prazeleenek köszönhetően ismét egy magyar helyszínen tehetitek próbára magatokat az Assetto Corsában, amihez ezúttal a Kakucs Ring 0.95-ös változata érkezett meg. A pálya vonalvezetése kifejezetten rövid, de ez nem lehet akadálya, hogy izgalmas és érdekes versenyeket fussatok rajta. Ha kedvelitek a hazai helyszíneket, akkor ezt a pályát se hagyjátok ki! Letöltés (RaceDepartment)

Read More
AC Tour de Corse Muracciole-Vezzani v1.0
szept02

AC Tour de Corse Muracciole-Vezzani v1.0

JCRR-nek köszönhetően egy rally szakaszt tudok most megosztani az Assetto Corsa játékosokkal. Ezúttal a legendás Tour de Corse Muracciole-Vezzani szakaszán tehetitek próbára magatokat. Ha kedvelitek a kanyar rally helyszíneket, akkor érdemes ezt a pályát is letöltenetek. Letöltés (RaceDepartment)

Read More
AC Poligon v0.1
szept02

AC Poligon v0.1

Eg01st munkájának köszönhetően egy újabb versenypályát tudok az Assetto Corsa játékosok figyelmébe ajánlani. Ezúttal a rendkívül egyszerű és leginkább tesztelésre használható Poligon kipróbálását javaslom nektek. A vonalvezetés egyszerű, így nyugodtan próbálgathatjátok rajta az autókat. Letöltés (RaceDepartment)

Read More