AC Bristol Dirt
aug29

AC Bristol Dirt

Az amerikai ovál versenyzés egy külön kategória, aminek hatalmas rajongótábora van. A gyorsabb oválokon kívül a különböző versenysorozatok lassabb pályákon is rajthoz állnak. Ezek közé tartozik Bristol is, amelyen néhány éve salakon is versenyeznek. A rövid ovál a csúszós felület miatt sok izgalmat tartogat az autók és a versenyzők számára is. Most ezt az élményt élhetitek át Ti is az Assetto Corsában. Letöltés...

Read More
AC Semetin Ultimate Classic v1.05
aug27

AC Semetin Ultimate Classic v1.05

Ismét egy rally pálya a Sim_Traxxtól. Ezúttal Semetin legújabb változatán próbálhatják ki magukat az Assetto Corsa játékosok. A helyszín ezúttal is remek és minden igényt kielégít. Ezúttal sem panaszkodhattok majd a vonalvezetésre vagy a grafikára. Tegyétek próbára magatokat Ti is ezen a pályán is! Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Peklo Ultimate Classic v0.98
aug27

AC Peklo Ultimate Classic v0.98

A Sim_Traxxtól időről-időre érkeznek igazán érdekes és minőségi pályák, amelyek leginkább a rallyt kedvelő játékosok szívét dobogtatják meg. Ezúttal Peklo 0.98-as változatán tehetitek próbára magatokat. A pálya mind vonalvezetésben, mind hangulatban, mind pedig grafikában megállja a helyét. Töltsétek és teszteljétek! Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Fuji Speedway
júl31

AC Fuji Speedway

Ismét egy helyszín az Assetto Corsához. Ezúttal a legendás és mindenki által nagyon jólismert Fuji Speedwayen tehetitek próbára magatokat. A pálya természetesen rendkívül igényesen lett elkészítve,  így egyszer legalább nektek is ki kell azt próbálni. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Nagoya v1.0
júl31

AC Nagoya v1.0

Ismét egy érdekes helyszín, amit ajánlok minden Assetto Corsa játékos figyelmébe. Ezúttal a távoli Japánba utazhatunk el a játék segítségével és tehetjük maguknak próbára Nagoyán. A helyszín alapvetően érdekes és hagulatos. Igazi városi száguldozás, amit kár lenne kihagynotok! Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Rio v1.0
júl31

AC Rio v1.0

Viszonylag ritkán tudok pályát megosztani az Assetto Corsa játékokkal. Ennek leginkább az az oka, hogy az ismertebb helyszínek már elérhetőek a játék alatt. Persze előfordul, hogy így is találok érdekes helyszínt. Így akadtam rá Rióra is, amit most Ti is kipróbálhattok a játékban. Letöltés (ShareMods)

Read More