AC Fonsecker Sound Pack Part 4 (Porsche Pack) v1.1
jan15

AC Fonsecker Sound Pack Part 4 (Porsche Pack) v1.1

A Fonsecker által készített hangok etalonnak számítanak az Assetto Corsa alatt. Nem véletlenül használják a modokban az általa készített hangokat előszeretettel. Ezúttal a Posche Pack érkezett meg a játékhoz, amiben a német márka autóinak hangját találhatjátok.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Fonsecker Sound Pack v1.7
nov24

AC Fonsecker Sound Pack v1.7

Megérkezett a méltán népszerű Fonsecker Sound Pack legújabb változata az Assetto Corsához. A kiegészítésben a BMW M3 GT2, BMW Z4 GT3, Ferrari 458 Italia, Ferrari 458 GT2, Ferrari 458 Italia S3, Ferrari 599XX Evolizioni, Audi R8 LMS. Audi R8 V10 Plus, Corvette C7R, Ford Escort MK1, Lamborghini Gallardo Superleggera, Lamborghini Huracan GT3 és a McLaren 650S GT3 kapott új hangokat. Letöltés (ShareMods)

Read More
AC UPDATE Soundfiles for Pitone-Edition Mods
okt26

AC UPDATE Soundfiles for Pitone-Edition Mods

A legújabb Assetto Corsa változat megjelenése szokás szerint együtt járt a modderek által készített autók hangjának elvesztésével. Ez extra munkát ró a kiegészítések gyártóira, akik szerencsére rendkívül gyorsan kapcsoltak. Ezúttal Peter Utecht adott ki egy javítást a Pitone-Edition autókhoz. A csomagban az Aston Vulcan, BMW 320 turbo gr5, BMW CSL Hommage r, BMW M1 Procar, Bugatti Chiron, Ginetta G55 GT4, Mercedes C63 AMG Black...

Read More
AC Sound Fix v1.9
okt26

AC Sound Fix v1.9

Az Assetto Corsa játékosok már megszokhatták, hogy egy-egy frissítést követően a modok hangjai elvesznek. Nincs ez másképp most sem, amikor az 1.9-es verzió megjelent, akkor a külső motorhangok tűntek el. Szerencsére rendkívül gyorsan megérkezett a javítás, így ismét teljes pompájában élvezhető minden modderek által készített autó.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Sound Fix 1.8.1
okt09

AC Sound Fix 1.8.1

Az Assetto Corsa modokat telepítő játékosok egészen biztosan találkoztak már olyan régebbi autóval, amelyiknek nem volt hangja. Ennek a hibának a javítására szolgál a Sound Fix, aminek most megérkezett az 1.8.1-es változata is. Töltsétek és teszteljétek![paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
AC Sound Fix v1.7.5
aug27

AC Sound Fix v1.7.5

Az Assetto Corsa játékosok megszokhatták már, hogy egy-egy új változat megjelenését követően a régi kedvelt modoknak elveszik a hangjuk. Ennek javítására szolgál a Sound Fix kiegészítés, aminek most megérkezett az 1.7.5-ös változathoz készült verziója. Ha problémákkal küszködtök, akkor mindenképpen érdemes letöltenetek ezt a javítást.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More