rF Chang International Circuit v1.1
szept08

rF Chang International Circuit v1.1

Barcika munkáját konvertálta át az rFactor alá Rainmaker. A kiváló hazai moddernek köszönhetően ezúttal a Chang International Circuit vár benneteket a játékban. Az új helyszín remek grafikával várja a vállalkozó szellemű játékosokat. Letöltés (ShareMods)

Read More
rF 1937 F1 mod v1.0
jún05

rF 1937 F1 mod v1.0

A Team Vintage és a The Big Ben közös munkájának eredményeként az rFactor játékosok is kipróbálhatják magukat az 1937-es F1 szezonban. Az új modban olyan autók várnak benneteket mint az Auto Union type C, a Mercedes-Benz W125, az Alfa Romeo 12C 36, a Maserati 6CM és az E.R.A type B.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
rF Nemuno Zeidas Snow Track v1.0
dec20

rF Nemuno Zeidas Snow Track v1.0

Az rFactor játékosokkal az utóbbi időben viszonylag ritkán tudok megosztani új kiegészítéseket. Szerencsére most Stig Bidstrupnak köszönhetően megérkezett a havas Nemuno Zeidas Snow Track pálya, amit mind a két irányba kipróbálhattok. Ha kedvelitek a nehéz körülményeket, akkor érdemes egy pillantást vetnetek az új helyszínre![paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
rF Seat Leon Challenge v1.0
aug13

rF Seat Leon Challenge v1.0

A RaceLocDesign gárdájának köszönhetően egy új rFactoros modot tudok most a figyelmetekbe ajánlani. Ezúttal a SEAT Leon Challenge kiegészítés érkezett meg a játékhoz, ami a játék korához képest nagyszerű grafikával és természetesen remek fizikával vár benneteket. Ha tehetitek Ti is vessetek egy pillantást erre a kiegészítésre![paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More
rF Historic Replicas & Rally Cars v1.3
aug13

rF Historic Replicas & Rally Cars v1.3

Joseph Curwen és az XtremeRallyCars gárdájának köszönhetően megérkezett a Historic Replicas & Rally Cars mod legújabb változata. Az 1.3-as változat hosszú szünet után érkezett meg és többek között szebb modellekkel és sokkal szebb textúrákkal kápráztat majd el benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés Part 1 (ShareMods) Letöltés Part 2 (ShareMods)

Read More
rF Safari Rally Kenya – Stage1
júl14

rF Safari Rally Kenya – Stage1

Egy új rFactor helyszínt tudok megosztani veletek. Az új pálya azoknak tetszik majd igazából, akik kedvelik a rallyzást és az egzotikus helyszíneket. A Safari Rally Kenya első szakasza nekik lesz ideális választás. Murvás pálya, rendkívül gyors részek és sok kihívás vár benneteket.[paypal_donation_button] Letöltés (ShareMods)

Read More