X

És itt a megújult HSW!

Kényszer szülte az oldal megújítását, de azt hiszem éppen itt volt az ideje egy design váltásnak. Igyekeztem Chilly segítségével egy valóban XXI.századi sablont választani az oldalhoz, ami ötvözi a blogolást és a hírezést is.
Az új sablon ennek megfelelően gyors és pillanatok alatt betöltődik. A gyors betöltődési időnek köszönhetően pillanatok alatt elérhetitek a számotokra fontos információkat a főoldalon keresztül.

Újdonság, hogy a játékokkal kapcsolatos hírek a Főoldalon egy mezőbe kerültek, így nem kell különösebb erőfeszítés a legújabb információk eléréséhez. Természetesen ha csak bizonyos hírekre vagytok kíváncsiak, akkor a menüből egyszerűen kiválasztva a megfelelő kategóriát megkapjátok az adott híreket.
A Sport, a Hardware és a Média rovat külön menüpontot kapott a Főoldalon, ahogy a Letöltések is.

A hozzászólásokat és a regisztrációt letiltottam az oldalon, aminek oka hogyan sokan nem arra használták ezt a funkciót amire eredetileg készült.

Remélem sikerült egy olyan oldalt összeraknunk nektek, amit megelégedéssel használtok majd és sikerül megbarátkoznotok az új sablonnal. Természetesen apróbb változásokra számíthattok még, de a lényeget tekintve ez lesz az új HSW!

Toya: Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu
Related Post