Taking too long? Close loading screen.

A FIA nekiment a moddereknek

1

061214copyright76-crop-600x338Úgy tűnik új szintre lépett a FIA és a videók után a modder csapatok is a célkeresztjébe kerültek. Erről tanúskodik az F1ASR csapat közleménye, akik szerint az elmúlt 48 órában több modder csapat kapott felszólítást, hogy a FIA által gondozott bajnokságokon alapuló kiegészítéseik munkálatait fejezzék be.
A csapatot felszólították, hogy a Facebook, a Twitter és az internet egyéb területein található anyagaikból távolítsanak el minden Formula 1-es utalást, logót, autót, stb…

A srácok eleget tettek a felszólításnak és minden ilyen anyagukat visszavonták és jelenleg kivárnak. Nem nehéz következtetni, hogy a FIA akciója mögött ott van a jogokat birtokló Codemasters, amelynek hatalmas konkurenciát jelentenek a modder csapatok által készített kiváló kiegészítések.
Véleményem szerint ettől egészen biztosan nem fogy majd több F1 2014 a boltok polcairól, ellenben sok új bajnoki sorozat előtt nyílik meg a lehetőség a moddereknek köszönhetően, akik a jövőben egészen biztosan távol tartják magukat a FIA által gondozott bajnokságoktól.

Hogy mi lesz ebből az ügyből? Nem lesz F1RFT, F1ASR, Formula Corsa? Majd az idő eldönti.

u.i.: Természetesen a HSW a jövőben is igyekszik minden új kiegészítésről beszámolni nektek és mindent elérhetővé tenni a számotokra, egészen addig amíg erre lehetőség van.

1 thought on “A FIA nekiment a moddereknek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük