Taking too long? Close loading screen.

Hamarosan elrajtol a HTCC Extreme!

0

unnamed (27)Hamarosan elrajtol a VSR Simbin második õszi bajnoksága, a HTCC Extreme! A feltuningolt, régi S2000-es autókkal futó bajnokság a DTM és a WTCC elemeit ötvözi. A már csak TC2-ben található BMW mellett lehet indulni Seat Leonnal, Chevrolet Lacettivel valamint egy nagy visszatérõvel, az Alfa Rómeoval is! Sebességük,tudásuk egy hajszálnyival gyorsabb mint a jelenlegi DTM-es autóké. A versenyhétvégén megtalálható a két futamos, megmérettetés is,valamint az 1 futamos, kötelezõ boxot tartalmazó verseny is.
A pályák tekintetében szintén WTCC-DTM keverék van, amit megfűszereztünk 1-2 saját ötlettel. A WTCC-bõl ismert Spa, korábban használt Valencia mellett ellátogatunk az oszták A1/Red bull Ring-re is, valamint a hagyományos német DTM pályákra Hockenheimre,Nürburgringre egyaránt. Brands Hatch helyett a BTCC-ben használatos Silverstone National is megtalálható valamint a sokak által kedvelt Portimao. Az egy futamos hétvége újdonsága a box kiállás. Az 1 órás futam alkalmával egyszer ki kell látogatni a srácoknak a pitbe, cserébe dupla pontot kapnak a célbaérõk.

Kiemelt partnerünk, a RaceCenter Szimulátor Központnak hála a bajnokok szimulátorozásra kuponokat nyernek.
Vagyis :
– A bajnok egy 2 fõre szóló, 1-1 órás szimulátorozásra szóló kupont kapnak!
– Második + harmadik helyezett: 50% kedvezményre szóló kupont kapnak, amit 1 órás versenyzésre lehet elhasználni.
– Összetett csapat bajnok: A 3 csapat tag 1 órát mehet ingyen a RaceCenterben
– Összetett csapat második + harmadik: 50% kedvezményre szóló kuponokat nyernek a csapat tagok, amit együtt egy 1 órás versenyzésre tudnak elhasználni.

A tavasszal megkezdett együttmûködés a SimSport TV-vel folytatódik õsszel is! Élõben lehet szurkolni! Ha felkeltettük az érdeklõdésed akkor nincs más dolgod mint itt jelentkezni !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük