Taking too long? Close loading screen.

Elrajtolt a VSR-PSRL közös bajnoskága, a GP2 !

unnamed (29)A tavaszi sikeres együttmûködés után, õsszel újra közös bajnokságot szervezett a PSRL és a VSR csapata! Túraautó után úgy döntöttünk hogy formulázunk egy kicsit. Mivel rengeteg hasonló bajnokság van ezért megpróbáltuk a pályák tekintetében felkavarni az álló vizet! Irány amerika! Rengeteg híres,kedvelt pálya kapott helyet a naptárban! Van itt a mostani IndyCarból ismerõs , van F1-es , Champcar , CART által látogatott helyszín!

Az elsõ forduló a dugóhúzóról ismert Laguna Seca volt! Rengeteg új ember csatlakozott hozzánk és eddig 47 ember jelentkezett a bajnokságra! Múlt csütörtökön közel 30 ember ott volt a rajtrácson és elindult a szezon! Az idõmérõn Kis Krisztián futotta meg a legjobb idõt,mindössze 1 ezreddel ért el jobb idõt mint Kemény Ákos! A Q2-ben hibázó cTr eSports pilótái, Báldi és Nagy átgázolva a mezõnyön szerezték meg az évadnyitón a kettõs gyõzelmet. A pole-ból induló Kis Krisztián a 6. helyen ért be, míg Kemény a 12. lett.

 

A fordított rajtrácsnak köszönhetõen a második verseny is nagy izgalmakat hozott, Nagy Dávidot azonban semmi nem tudta megállítani a gyõzelemig vezetõ úton, így õ nyerte a futamot a 11.helyrõl. Zsupanek Bence és Dani Bálint a Medzsik Motorsporttól állhattak fel a dobogó 2. és 3. fokára.

Második helyszínünk egy reptéri pálya lesz : Cleveland. Kevesebb mint 1 perc alatt fogják teljesíteni a kört a versenyzõk és ezúttal a másik fajta versenyhétvége fog bemutatkozni. A dupla futamos hétvége helyett most nem 2×30 perc, hanem 1×60 perc lesz a verseny hossza.
A boxkiállást is teljesítõ célbaérõk dupla pontokat kapnak majd!

Ha szeretnél Báldiék ellen csatázni akkor pedig nincs más dolgot mint itt jelentkezni!