Taking too long? Close loading screen.

Honda Civic Challenge 1. forduló

0

0Lezajlott a Simracingpro.com által meghírdetett Honda Civic Challenge elsõ versenyhétvégéje, a helyszín Lime Rock Park volt. Sajnos nem minden úgy zajlott le ahogy azt mi elterveztük. Még az idõmérõ elõtt Molnár Dánielnek akadtak technikai problémái (késõbb kiderült, hogy a servernek voltak gondjai) amit a versenyek elõtt nem sikerült megoldani, ezért Dani nem is tudott elrajtolni a futamokon.

VSR szempontból Leitner Norbertnek sikerült a legjobban kvalifikálnia magát a 6. helyre. Utána Báldi Gergõ a 8. helyrõl kezdhette meg az elsõ futamot, míg Toldi Balázs a 20. helyen végzett. Miután a server gondok megoldódtak, kezdõdtek a versenyek.

Norbi a pálya poros ívjérõl jól kapta el a rajtot, csak úgy mint Gergõ. Norbi elõtt összezártak az elõtte lévõk, de a kör végére már a 4. helyen volt. Báldi sem unatkozott, õ is javított egy helyet. Toldi Balázs a 20 helyrõl a 11. helyig jött fel. 9. körben Báldinak stop and go büntetése letöltése közben lefulladt az autója és nem tudta újraindítani, így kiesett. Ezt követõen a 10. körben Balázs elé bepördült egy autó és nem tudta kikerülni, a mögötte jövõk pedig belerohantak Balázsba. Ennek az eredményeként fel kellett adnia a versenyt. Norbi eközben az elsõket kezdte el üldözni, ám a verseny felénél az elsõ kanyarba hibát követett el, ezért lemaradt a vezetõ duóról. 5. helyig esett vissza, de az elsõ verseny végére a 2. helyig vissza tudott kapaszkodni.

2. versenyre az 1. verseny elsõ 9 helyezettje fordult. Norbi a 7. helyrõl indult, Gergõ a 14. Balázs a 23. helyrõl. Balázs sajnos belekerült egy rajtbalesetbe és kiállni kényszerült az autója sérülései miatt. Gergõ nagyszerûen rajtolt és a 2. kör végére már a 7. helyen találta magát, Norbi az 5. helyig jött fel. Kemény csaták zajlottak a pályán, végül Norbinak sikerült a 2. helyet megszerezni, míg Gergõ 10 helyet javítva 4. helyen ért célba.

Legközelebb 2 hét múlva a BTCC versenynaptárában is megtalálható Croft lesz a helyszín.

0 (1)0 (2)0 (3)0 (4)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük