Taking too long? Close loading screen.

Az Extreme mezőny is megküzdött az Ardenekben

0

4vsrA VSR mezőnye ezúttal az egyik leghíresebb és legkedveltebb pályán mérkőzött meg egymással. Spa Francorchamps izgalmakat hozott a bajnokságba!

Az időmérő első fele hozta a pálya sajátosságát. A felhős, esős időjárás próbára tette a mezőnyt. Első alkalommal kellett vizes körülmények között vezetniük, de a Q2-be a szokásos nevek jutottak be.

A futamon az első helyről rajtoló Szűcs Máté balesetbe keveredett, így neki volt a legizgalmasabb futama. A mezőnyön áthajtva végül a harmadik helyet szerezte meg. Nürburgringi távollétét követően Báldi Gergő magabiztosan győzött és kezdte meg a felzárkózást a bajnokságban. Második helyen Molnár Dániel futott be.

A második futamon megfordult az első nyolc helyezett. Szűcs Máté,Báldi Gergő előre jövetele hozta a legnagyobb eseményeket. Gergő egy techikai hiba miatt (tálcára került a játék) a falban kötött ki, végül a negyedik helyre sikerült visszajönnie. Szűcs Máté folytatta az eddig mutatott formáját és tovább növelte előnyét a bajnokságban! Molnár ismét a második lett, harmadik helyen Rózsa Tamás ért be.

A következő forduló a német Lausitzring lesz decemberben! Ez lesz az idei utolsó Extreme bajnokság. Januárig karácsonyi szünet lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük