Taking too long? Close loading screen.

Ha különleges autókat felvonultató modra vágytok, akkor feltétlenül próbáljátok ki a GTR2-höz érkezett VLN 2012 kiegészítést, amelyben olyan autók várnak rátok mint a Mercedes SLS AMG GT3, Audi TT vagy az Audi R8. Természetesen ezeken a típusokon kívül számtalan egyéb autó vár rátok.

Letöltés 1.rész
Letöltés 2.rész
Letöltés 3.rész
Letöltés 4.rész
Letöltés 5.rész

9 thoughts on “GTR2 VLN Series 2012 v1.0

  1. Az lenne a kérdésem, hogy bajnoságot, hogy lehet vele játszani?

  2. Az én kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám letölteni? Ugyanis a rapidshare folyamatosan ezt a hibát dobja: File owner’s public traffic exhausted. (da3c7b74). Mi a teendő?

  3.  Tegnap 2013.01.01.voltam itt fenn, akkor azt írták, hogy szerverkerbentartás van, szerintem várj türelemmel. Nekem sikerült még letöltenm, de a kérdésem továbbra is fenn áll. mindn működik, versenyhétvége, időmérő, stb. csak bajnokság nem.

  4. Köszönöm szépen az infot! Nagyon hiányzik ez a mod. Sajnos, így látatlanban nem tudok segíteni a bajnokság megkreálásában. Végülis milyen hibát tapasztalsz?

  5. Ne haragudj, de csak így tudtam felrakni a Mediafire szerverére. Mivel gyors a szerver és több szálon is enged tölteni, így remélem nem lesz gond vele.

  6.  Működik, köszönöm szépen 😀 Most már csak egy olyan bajnokság kéne, amiben mindegyik verda benne van 😀

  7.  Tulajdonképpen nem hibáról van szó, hanem arról, hogy mit a bajnokságokban benne van a 2003, 2004-es, valahogy így képzelném el ezt is. Nem csak időmérő, versenyhétvége, stb. Magyarul egyéni bajnokságot szeretnék készíteni, mint pld. a Race Injectionban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük